НОВИНИ


Депутатът А. Кутев: Правителството ще падне преди да се оттегли Каракачанов

5 4234 22.11.2018
Депутатът А. Кутев: Правителството ще падне преди да се оттегли Каракачанов
Антон Кутев

На България не ѝ върви с вицепремиерите. Очевидно Марияна Николова има по-конкурентни способности за Валери Симеонов, които аз не знам. Те не е наясно какво се изисква от нея. Изглежда уплашена и знае, че това място не е за нея. Това каза депутатът от БСП Антон Кутев.


По думите му е безобразно това, което се прави в управлението. „Не беше тайна за никого, че този, който ще събори коалицията ще е Волен Сидеров. Това се случва винаги, когато наближат избори. Той винаги е бил по-умел в тези работи. Борисов си мисли, че ще компенсира негативите с даването на пари от бюджета, но това няма да се сработи“, обясни Кутев пред bTV.

 

„Правителството ще падне преди да се оттегли Красимир Каракачанов. Недоволството в хората вече е факт, сега то търси къде да се изрази. Борисов от 10 години говори за магистралите и няма една свястна магистрала. Проблемите ще се задълбочават и това ще доведе до тежък крах на правителството“, прогнозира левият депутат.

 

Той отрече БСП да стои зад протестите. По думите му няма да е честно опозицията да се възползва от чуждото недоволство. „Въпреки това ще се опитаме да предвижим парламентарно всички искания на протестиращите“, увери опозиционният депутат.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама