НОВИНИ


В. Симеонов нападна Слави: Не може гологлав чалгар да раздава присъди

7 5630 23.11.2018
В. Симеонов нападна Слави: Не може гологлав чалгар да раздава присъди
Валери Симеонов БГНЕС

”Не може един гологлав чалгар да се изявява като съдия в България и да раздава присъди.” Това заяви депутатът и бивш вицепремиер Валери Симеонов пред журналисти в коментар за интервюто на Слави Трифонов с главния прокурор Цацаров и зададения въпрос за оградата по южната ни граница.


Цацаров каза в интевюто за оградата, че към момента се правели експертизи, които ако потвърдят заключенията на ДАНС, можело да има повдигнати обвинения и на министри ,и на областни управители.


Валери Симеонов коментира така думите на Цацаров: "Смятам, че хората си свършиха работата добре - областните управители, които бяха по времето на предното управление на ГЕРБ и сега. Доколкото разбрах, главният прокурор е казал, че ще има досъдебно производство. Това не е неговата работа. Идеолог съм на оградата - да, но не съм монтажник или областен управител. Областните управители са тези, които сключват договорите с възлагане", заяви Симеонов.

 

По повод доклада на ДАНС за оградата той посочи, че ДАНС не е институцията, която може да определи дали има престъпление или не.




Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама