НОВИНИ


БОЕЦ ще защитават Лозан Панов, независими магистрати и журналисти

8 5736 30.11.2018
БОЕЦ ще защитават Лозан Панов, независими магистрати и журналисти
Георги Георгиев

”Залога в тази битка е огромен! Залога е държавата, свободата, правдата, Истината. И гражданите имаме своят дълг да защитим достойните. Загубим ли тази битка, позволим ли да мачкат пред очите ни хора, които рискуват кариерата и живота си в защита на справедливстта и Истината, то ние убиваме себе си и се обричаме на живот под робията на свинете.“, написа Георги Георгиев от БОЕЦ.


Ето какво написа още Георгиев:

 

ЗАЩОТО ТРЯБВА!
Малцина са оцелелите и трябва да ги защитим!


Малцина са оцелелите честни и независими журналисти и магистрати в държавата на мафията и гражданите трябва да ги защитим. Да смачкаш свободата на словото и съдебната система означава да смачкаш свободните журналисти и незвисимите магистрати. Тогава остават само удобните и послушните. Буда, Пеевски и Цацаров следват тази логика през годините и всеки осмелил се да се изправи срещу властта им биваше смачкан.

 

Репресии, удари и изливане на казани с помия през свинските медии. Убийства. Убиват не само хора, убиват медии, телевизии, бизнеси, кариери, мечти...


През последните седмици цялата свинска мощ и власт е впрегната срещу председателя на ВКС, съдия Лозан Панов. Причината са не само думите и речите му, в които разобличава зависимостите на съдебната ситема и ролята на институциите в лицета на НАП и ДАНС, като бухалки на мафията. Причината е, чрез него искат да бъдат смачкани всички магистрати, които отстояват своята независимост. Това е изключително силен знак и подлост - "Щом можем да смачкаме шефа на ВКС, ЗНАЧИ МОЖЕМ ДА СМАЧКАМЕ ВСЕКИ, сещайте се!"


Дебелите са в паника, единственият им шанс за оцеляване е контрола върху съдебната система. Този контрол им се изплъзва, заради действията на магистрати, като Лозан Панов, Калин Калпакчиев, Методи Лалов, Бойко Атанасов... А примера им е заразителен.
По същата схема преди една година дебелите свалиха от ефир Люба Кулезич и седмици след това убиха телевизия BIT, давайки същитя знак - това го чака всеки, който критикува властта!


По същата схема арестуваха Димитръ Стоянов от Биволъ и румънският му колега, с посланието - това го чака всеки, който рови в кочината!
И всички така наречени "национални телевизии" и дръжки на микрофони се наведоха до земи пред господарите!


Залога в тази битка е огромен! Залога е държавата, свободата, правдата, Истината.
И гражданите имаме своят дълг да защитим достойните. Загубим ли тази битка, позволим ли да мачкат пред очите ни хора, които рискуват кариерата и живота си в защита на справедливстта и Истината, то ние убиваме себе си и се обричаме на живот под робията на свинете.


БОЕЦ обявихме кампания в защита на Лозан Панов и независмите български магистрати. Надяваме се те да получат подкрепата на гражданското общество. До дни ще обявим действията си! Ще се скача. Съмва се!


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама