НОВИНИ


Калоян Паргов: Очаквам Фандъкова да поеме ресора „Транспорт”

0 3472 05.12.2018
Калоян Паргов: Очаквам Фандъкова да поеме ресора „Транспорт”

”Ремонтът по обновяването на централната градска част продължава и проектът, както и промените в него са предлагани от редица експерти.


Престои прокуратурата да определи дали има нарушения по Закона за обществените поръчки". Това каза общинският съветник от ГЕРБ Малина Едрева в ефира на „Здравей, България”.

 

„Оставката на Евгени Крусев за мен е достойно поведение и оттук нататък престои компетентните органи да покажат кой, какво и къде, ако има нарушения в обществената поръчка”, добави тя.

 

Общинският съветник от БСП Калоян Паргов беше категоричен, че оставката на заместник-столичния кмет по транспорта е закъсняла.

 

„Изненадан съм от изявлението на столичния кмет за отговорността на г-н Крусев като пряк възложител, защото той е част от екипа на Фандъкова, която го посочи преди 2 години за свои заместник и му възложи този тежък ресор, въпреки че всички знаехме, че този млад човек няма нужните компетенции и опит, за да поеме този тежък ресор", каза той.

 

Според общинския съветник, големият проблем не са само ремонтите, а най-вече контролът и качеството. „Защото очевидно софиянци са бесни. "Граф Игнатиев" е голямо потно за Столична община като ремонт”.

 

"Очаквам на сесията да каже г-жа Фандъкова дали ще поеме и ресора „Транспорт”, след като пое ресора „Сигурност”./…/ Очаквам в четвъртък г-жа Фандъкова да каже „Да, излъгах се в качествата на този човек””, каза още Паргов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама