ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 4 ноември

0 4029 03.11.2009
Предстоящо на 4 ноември

Йорданка Фандъкова и Георги Кадиев организират срещи със симпатизанти, свързани с предстоящите местни избори, Раздават награди на българските журналисти, в МБМД представя резултати от 100-те дни управление на кабинета "Борисов".


В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

В 10.00 часа започва редовното заседание на Министерски съвет.

Премиерът Бойко Борисов ще посети Софийския университет „Свети Климент Охридски” по случай тържественото откриване на учебната година на Международната магистърска програма „Право на Европейския съюз”.

В 11 часа в КНСБ ще бъде дадена пресконференция за „Кремиковци”.

В 12.00 часа Комисарят по правата на човека на Съвета на Европа Томас Хамарберг ще посети Централната софийска синагога на ул. „Екзарх Йосиф” 15.

В 9.00 часа в хотел „Хилтън” ще открият Втора международна конференция
„Енергeтика и климат. Новите приоритети” – България 200м9.


От 9.00 часа в голямата зала на БАН Кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова ще се срещне с Асоциацията на пенсионерските организации.
В 15.30 часа Йорданка Фандъкова ще се срещне със студентите от Технически универстет – София.
В 19.00 часа в зала „Триадица” на Гранд хотел „София” Йорданка Фандъкова ще се срещне с представители на туристическия бранш от София.

От 14.00 часа, кандидатът за кмет на София от „Коалиция за България” Георги Кадиев ще се срещне с граждани от кв. „Редута” на ъгъла на ул. „Околчица” и „Поп Харитон”.

От 10 часа е София прес ще се проведе пресконференция на родителите на изчезналия Аспарух Бакалов – Лилия Желева и Петър Бакалов.

В 13.30 ще бъде открита многофункционална спортна площадка в район „Люлин”. На откриването ще присъстват и. д кмет на Столичната община Минко Герджиков, председателят на СОС Андрей Иванов, зам. кметът на Столичната община Ирина Савина и кметът на районния кмет на Люлин Венетка Серафимова. Поканени са да присъстват и премиерът Бойко Борисов и кандидатът за кмет от ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

От 9 до 13.30 часа в конферентна зала 6 на хотел “Радисън” ще се проведе кръгла маса на тема: “Предизвикателствата пред интегрирането на имигранти”, организирана от Института за следдипломна квалификация (ИСК) при УНСС.

От 18.00 часа, в Европейския информационен център (Доходно здание) Международно дружество „Елиас Канети” представя Кънчо Кожухаров и книгата му „Кой какъв е в българската корупция”.

* * *
София.
От 9 часа СГС ще гледа делото срещу Александър Томов и още 3 подсъдими по чл 203 вр 201.

Посолството на Ирландия ще дари над сто заглавия на библиотеката на УНСС. Книгите обхващат широк набор от литературни произведения, история, политика и икономика.

Посолството на Федерална република Германия организира първата медийна закуска с посланик Матиас Хьопфнер от 10.00 - 11.30 часа. Поводът е Деня на отворените врати в Немско посолство на 07 ноември 2009г. под мотото: „Стените са отворени“.

* * *
София.
Съвет по туризъм – София организира среща – коктейл с Йорданка Фандъкова – кандидат за кмет на София, от 19.00 ч., в Гранд хотел София, зала „Триадица”.

Българското национално радио и продуцентска къща „Едита груп” организират премиерата на документалния филм „Славеите на Българското радио”, посветен на 75-годишнината на Българското национално радио и на 50 години от създаването на Детския радиохор, с диригент акад. Христо Недялков. Събитието ще бъде в Концертна зала на НМУ „Л.Пипков” от 19 часа.

В 12 часа в БТА ще се проведе официална церемония за връчване на Годишните награди на Съюза на българските журналисти.

В 13 часа в БТА пресконференция ще даде Институт "РЕ-ГЕНЕЗИС" - за конструктивна и позитивна практическа психология. Темата на пресконференцията е: „Ре-генезис на индивидите, организациите и общностите по време на криза. Представяне на основните идеи и приложения на подхода и системата"ре-генезис". Модел за психологическа "имунизация" спрямо грипа и справяне с него, както и повишаване на имунната защита на организма”.

В 14 часа МБМД ще представи резултатите от социологическо изследване на тема: "100-те дни на правителството".

QlikTech дава пресконференция от 10:00 ч. в Националния археологически музей.

В 14.30 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведе пресконференция, свързана с проекта „Електронна платформа за обмен на добри практики и развитие на регионалния туризъм”.

На 4 ноември проект Защитено жилище „ЗАЕДНО” навършва една година от своето официално откриване. В тази връзка от 16 часа в
къщата на проекта в с.Гурмазово, община Божурище, ще бъде обявен напредъка по проекта.

В 13.00 часа в хотел „Ростов”, Плевен ще се проведе пресконференция за домакинството на града на заключителния турнир на Гран при на Балканите, който ще се проведе в средата на януари.

В 11.30 часа във фондация "Център за срещи на провинция Саксония – Анхалт", Пловдив 4000, ул. Екзарх Йосиф 7а, ще се състои форум "Превенция и лечение на зависимости". След приключване на работната програма в 18 часа е предвидено посещение в къщата на Сдружение „Майки срещу дрогата” на ул.”Арда” № 9 в Пловдив.

От 9.30 часа в пресцентъра на БСП – Пловдив председателят и говорителят на левицата в местния парламент Николай Радев и Тодор Кръстев ще дадат пресконференция.

В 11 часа на пресконференция във Франкофонски център - Варна ще бъде дадена информация за предстоящия 12-ти "Пътуващ салон на образованието", организиран от Центъра за култура и сътрудничество-Френски институт София
със съдействието на Агенция CampusFrance - Париж, Алианс франсез - Варна,
Алианс франсез - Стара Загора и с медийното партньорство на RFI България.

Пернишкото село Голямо Бучино излиза на протест срещу “Мапа Дженгиз” -турската фирма-строител на автомагистрала “Люлин”, и заради липса на връзка с аутобана. Протестът е насрочен за 10,00 часа.

В зала 106 Пловдивския окръжен съд от 15.30 часа ще се разгледа европейска заповед за арест, с която се иска предаването на 34-годишния Стилян Радев на компетентните съдебни власти на Кралство Испания.

Македонски Научен Институт, Филиал Благоевград, дава пресконференция на тема: „Скопската енциклопедия – поредната проява на македонизма”. Срещата с медиите ще бъде от 11 часа в конферентна зала на Регионален исторически музей, Благоевград.

От 18.00 часа в читалището на село Баня кандидатът за кмет на Разлог, подкрепен от БСП, Румен Кондев ще се срещне с хората от селото.

В периода 4-6 ноември в гр. Ямбол Екипът на проект „Техническа помощ за бъдещата Програма за трансгранично сътрудничество между България и Турция” по Инструмента за предприсъединителна помощ в сътрудничество с Министерство на регионалното развитие и благоустройството на Република България (Управляващ орган) организират обучение на потенциални бенефициенти по програмата. Срещите ще се проведат в хотел „Диана Палас”. Първото обучение започва в 10.00 часа на 4 ноември.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама