НОВИНИ


Гамизов: БЕХ е руска военна база, измислена от Москва

34 13967 19.12.2018
Гамизов: БЕХ е руска военна база, измислена от Москва

Пак много приказки покрай тази глоба от ЕК от 77 милиона евро за БЕХ и... нищо! Кучета си лаят, руският грабителски башибозушки керван, си върви. Правим стратегическа грешка с действията си до този момент.


Подиграват се с нас и ни разиграват печелейки време, за да може руската военна енергийна офанзива да се разгърне в такъв мащаб, че да е недосегаема. “Турски поток”, АЕЦ “Белене”, блокирането на диверсификацията на ядреното гориво в Козлодуй, унищожаването на проекта за 7-ми блок в Козлодуй, блокирането на модернизацията на централата от гледна точка на ефективност и лишаването ѝ от приходи, за да няма пари за развитие, унишожаването на голямата ни балансираща мощност ПАВЕЦ “Чаира”, за да се поставя във все по-тежко и тежко положение енергийната система, блокирането на газовите доставки на по-изгоден газ не от Русия, умишленото водене към фалит на държавните въглищни мощности, манипулирането на борсовите цени на електроенвргията, злоупотребите на проруските енергийни олигарси... Не, това не е просто корупция и безстопанственост!


Това е добре координирана руска военна операция в чиято основа стои руската военна база БЕХ, която беше измислена от диктатурата в Москва, за да финансира енергийните им военни операции и да руши всичко неудобно за тях, беше създадена от Румен Овчаров и оставена да съществува, като един троянски кон през последните 10 години от всички български правителства до сега - редовни и служебни.


Когато БЕХ бъде унищожен, тогава и ще имаме шанс за спасение от руската военна енергийна окупация, която всъщност е реално политическа анексия.

 

Стефан Гамизов, фейсбук


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама