НОВИНИ


Румяна Арнаудова: Демонстративно и нагло е поведението Ценко Чоков

2 4371 19.12.2018
Румяна Арнаудова: Демонстративно и нагло е поведението Ценко Чоков
Румяна Арнаудова БГНЕС

Прокуратурата иска бившия кмет на Галиче Ценко Чоков да бъде върнат в ареста. Софийската районна прокуратура започва проверка срещу лекари от столична болница, издали фалшива епикриза.


На експертиза на 7 ноември три вещи лица съобщават, че Ценко Чоков има тежки заболявания. Нямаме доказателства за намеса на Ценко Чоков в някои инциденти в Галиче. Но истина е, че мярката „домашен арест“ дава възможност да използва телефони. Това каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред бТВ.

 

Според прокуратурата е налице неизпълнение и нарушаване на наложената мярка, което е основание да се поиска по-тежка мярка, заяви говорителят на Цацаров. Софийската районна прокуратура започва проверка срещу лекари от столична болница, издали фалшива епикриза.

 

Ценко Чоков не е нарушил, а се е отклонил от мярката си, обясни Цветелина Нелова съпруга на Чоков пред бТВ.

 

Доколкото знам, е бил докъм 18.30 часа на зъболекар и пътьом е преминал през прословутия ресторант - не за да празнува, а да си вземе нещо за храна. Той живее сам в София и трябва да се прехранва. Пълна лъжа е, че има алкохол на масата, има чаши с вода. Той трябва да си подсигури храна, защото има диабет, който изисква режим на хранене, посочи още  съпругата на Ценко Чоков пред Нова телевизия


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама