НОВИНИ


Майсторът на голфа удари баданарка на Борисов

9 4796 05.11.2009
Майсторът на голфа удари баданарка на Борисов
Андрей Райчев

Пристрастеният към голфа социолог Андрей Райчев, който лъскаше редовно имиджа на предишните две правителства, днес от ефира на БНТ удари яка баданарка и на кабинета “Борисов”.



“Добре е, че 70% от българите харесват новия премиер. Най-важното за тези 100 дни управление е, че е увеличен рейтингът на правителството и на премиера, това е успехът”, изтъкна ръкомахайки Райчев. Според него противниците на Борисов не били прави, че го обвиняват, че говори много по медиите.

Най-важната особеност на 100-е дни управление било говоренето за предишния кабинет и свършеното от него, отчете социологът. Той припомни, че последният министър-председател, който е бил в ревизия е Георги Атанасов, а сега тази чест се паднала на Станишев. Новата власт можела да продължи да говори за старата поне до зимата, но после щяло да й се наложи да прави нещо реално.

Хората мислят, че войната трябва да бъде срещу групировките – ВИС, СИК, ТИМ, а не срещу БСП и тройната коалиция. Врагът е подменен, предупреди Андрей Райчев и посочи, че не загубата на секретни доклади, а битката срещу корупцията е проблемът на обществото. Вместо да се обсъждат бандите и групировките, парламентът проведе най-дългото си заседание, обсъждайки дали лидерите на партиите ходят на работа, каза Андрей Райчев. Според него парламентът изоставал от дневния ред на правителството. Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама