ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Красьо Черния празнувал с 20 магистрати

11 10676 05.11.2009
Красьо Черния празнувал с 20 магистрати

Красимир Георгиев е събрал 20 топмагистрати на последния си рожден ден, празнуван в столичен елитен ресторант преди няколко месеца, разкрива вестник "Уикенд".



Според него снимките от партито на Красьо Черния са толкова шокиращи, че ако бъдат публикувани, досегашният корупционен скандал ще е само невинна история.

“Става въпрос за топмагистрати и политици, които са пирували с Красимир Георгиев”, казва още източникът. Върви мълва, че на рожденния ден на Красьо са присъствали Милен Велчев и Румен Петков.

По-късно партито продължило в култово столично заведение, където обаче пиянствали ограничен кръг магистрати. Повечето съдии и прокурори не уважили “нощната фиеста” от съображения за сигурност, а Красьо довършил купона със себеподобни - дебеловрати ”добре облечени бизнесмени”.

За наличието на скандални снимки от рождения ден на Красимир Георгиев потвърждава и столичен прокурор. Фотографиите обаче мистериозно са изчезнали от лаптопа на Красьо, макар той да е бил конфискуван. Вероятно снимките ще видят бял свят тогава, когато трябва да изгърми някой магистрат или политик.

В съдебните среди върви и друг слух - че Стоян Кушлев не смеел да наложи запор върху имотите на Красьо Черния, макара вече да е ясно, че 28-годишният кадровик на съдебната система не може да докаже с какви пари е купил двата апартамента в центъра на София.

В момента срещу черничкия баровец със златните ланци се подготвя обвинение за пране на пари.

Както столичен вестник е разкрил, гаджето на фолкпевицата Магда е корумпирал декана на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов. Доцентът успял да създаде мощна структура за пране на пари, а разследващите подозират, че реалният вдъхновител на аферата с офшорни фирми и препиране на пари с покупката на имоти по морето е Красьо Черния.

Чуват се и революционни предложения -разследването срещу Красимир Георгиев да бъде поето от чужди магистрати, тъй като неговото влияние в съдебната система е толкова силно, че няма как да бъде осъден.

В несполучлив опит да оправдае мафиотските си действия, Красьо Черния е обявил в интервю пред “24 часа”, че се е дипломирал в университета в Свищов в годината, в която Величков е бил избран за ректор. “Как си взимах изпитите предните 6 години?” попитал Красьо.

Отговорът е пределно ясен – с рушвети и връзки. Това може да бъде лесно доказано, ако Красимир Георгиев бъде изпитан по английски. Макар, че има заверка с отличен, той не знае и дума от езика на Шекспир.

В засега единственото си интервю Красимир Георгиев опитва да насочи интереса на медиите към кръга на “белите покривки”. Подобен магистратски кръг наистина съществува, твърдят източници.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама