ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 6 ноември

0 4242 05.11.2009
Предстоящо на 6 ноември

Заседават НС; Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика; откриват мемориален ансамбъл по случай 20 годишнината от падането на Берлинската стена; провежда се фестивал на Япония.



В 9.00 часа Народното събрание ще проведе пленарно заседание. В 11.00 часа ще започне парламентарният контрол. На депутатски питания ще отговоря премиерът Бойко Борисов.

В 10.00 часа в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I” 1, зала 42, ще се проведе заседание на Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика.

Министър-председателят Бойко Борисов ще направи първа копка на канализационен колектор в кв. „Горна Баня”. Ще присъстват министърът на околната среда и водите Нона Караджова, и.д. кмет на София Минко Герджиков и Йорданка Фандъкова.

Премиерът Бойко Борисов ще открие социален дом за деца и младежи „Свети Константин”.
Сградата се намира на ул. „Павлина Унуфриева” 4, до мелничния комбинат „София Мел”. На откриването ще присъстват също зам.-кметът по здравеопазване, интеграция на хора с увреждания и социални дейности Албена Атанасова и н. пр. посланика на Република Австрия в България Д-р Клаус Фабиан.

В 9.00 часа състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Славчо Кържев-прокурор СРП.

В 9.00 часа хотел „Арена ди Сердика”, зала „Арена” ще се открие семинар „Психиатрична практика в остро психиатрично отделение по метода на мултидисциплинарен клиничен екип”.

В 10.00 часа на площад „Александър Невски” Дирекция „Жандармерия” ще получи поредно дарение от Министерството на вътрешните работи на Кралство Белгия. В 11.45 часа във фоайето на Централна гара ще бъде открита изложба „Железопътен транспорт и сигурност”.

От 10.00 часа в зала „Европа” на Институт за управление на програми и проекти ще се представи декларация на УС на Българската асоциация на микропредприятията.

В 11.00 часа в зала 2 на МТСП министър Тотю Младенов ще даде пресконференция, на която ще направи отчет за 100 дни на министерството.

В 11.00 часа в градинката на ул. „Гео Милев” и ул. „Николай Коперник” в район „Слатина” ще бъде открит мемориален ансамбъл от 21 вечно зелени дървета по случай 20 годишнината от падането на Берлинската стена. Ще присъстват и.д. кмет на София Минко Герджиков и Йорданка Фандъкова, както и посланикът на Република Германия Н. Пр. Матиас Хьопфнер, директорът на „Гьоте институт” д-р Рудолф Барч.

От 11.00 часа на пл. „Позитано” № 3 Съюзът на българските автомобилисти ще даде пресконференция на тема „Защо инструкторските сдружения не желаят промени по обучението и изпитите за водачи на МПС”.

В 11.30 часа на ул. „Павлина Унуфриева” 4 ще бъде открит Социален и младежки център „Св. Константин”.

В 14.30 часа в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I” 1, зала 238, ще се проведе извънредно заседание на Комисия по външна политика и отбрана .

В 15.00 часа в сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър I” 1, зала 134, ще се проведе заседание на Комисия по бюджет и финанси.

В 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе дискусия „Икономическата криза и социална отговорност – перспективи за София”, организирана от Фондация „Фридрих Еберт”. Участие ще вземе и кандидатът на Коалиция за България за кмет на София Георги Кадиев.

В 13.00 часа в голямата зала „Гигантски кристали“ на НМ „Земята и хората“ в София, бул. „Черни връх“ 4 ще се проведе традиционното теглене на томболата за носителите на златни, сребърни и бронзови значки на Националното туристическо движение „Опознай България – 100 туристически обекта“.

В 17.00 часа в кино „Освобождение” кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова ще се срещна с работниците и синдикатите от столичния транспорт.

В 18.00 часа в залата на студентския театър „Алма алтер” в СУ „Св. Климент Охридски” ще е проведе Граждански форум на тема: „20 години от падането на Берлинската стена: младите хора и преходът”.

В 18.00 часа в Софийския университет ще се проведе дискусия с евродепутати на тема: „Младите хора и прехода - 20 години след падането на Берлинската стена”.

В 19.00 часа в Столичния театър „София” ще се проведе фестивал на Япония.

Президентът на Черна гора Филип Вуянович ще посети Пловдив и Бачковския манастир.

В 10.00 часа в сградата на Община Русе ще се проведе пресконференция с участието на представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството – дирекция „Европейски инфраструктурни проекти” – Управляващ орган по Кохезионен фонд (Регламент 1164/94), представители на ВиК – Русе и община Русе, които са крайни бенефициенти.

В 9.30 часа в Плевенския окръжен съд ще се проведе заседание по делото за пожара във влака София – Кардам.

В 13.00 часа в Бизнесцентъра на ул. „Никола Вапцаров” 7А (до зала „Черно море”) ще се проведе дискусионна среща със земеделски производители, животновъди, представители на държавната и общинска администрация, контролни органи.

От 18.00 часа, в хотел „Аква”, зала „Амфибия” (бул. „Демокрация”, к-с „Лазур”) в Бургас ще се проведе петата поред регионална конференция за представяне на концепциите на кандидатите за председатели на НДСВ.

От 15.00 часа в залата на общинска администрация в града заместник-министърът на земеделието и храните Преслав Борисов ще връчи и наградите на Общината на изявени земеделски производители и бизнесмени.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама