НОВИНИ


Венци Стефанов за Джизъса: Ще подмина глупака с мълчание

6 8565 06.01.2019
Венци Стефанов за Джизъса: Ще подмина глупака с мълчание
Венци Стефанов

Ще подмина глупака с мълчание. Това каза президентът на Славия Венци Стефанов по повод заканите на Благо Георгиев, който по-рано днес заяви пред “Нова”, че ще го съди.


“Какво да му отговарям на Георгиев. Така ще падна на неговото ниво. Ще подмина глупака с мълчание. На глупака можеш да му дадеш пари, но не и акъл. Съотборниците му ще кажат какво представлява”, заяви Стефанов пред Sportal.bg.

 

Благой Джизъса се засегнал от думи на  Венци Стефанов, който в интервю твърди, че Георгиев няма футболен талант.  В своя защита той сподели: „Познавам Венци Стефанов от 15-20 години и винаги съм говорил с уважение за него. Аз съм това, което съм, благодарение на него. Но той не спря да говори. Дал съм на моята адвокатка интервюто, което и той даде. Нека знае и да не се крие. Венци е спечелил от мен много пари.

 

Бях златната кокошка, а съм взимал в Славия 2,50 лева, както се казва. Не знам как с този малък талант аз играя професионален футбол. Той ли беше човекът, който вкарваше головете или ми даваше пасовете. Като дава тези интервюта настройва всички фенове на Славия и хората срещу мен. Като види микрофоните все едно вижда печено прасе, веднага върху тях, да се смеят хората. Нарани ме, защото съм го чувствал близък“, обяви Благой Георгиев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама