ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 12 ноември

0 3885 11.11.2009
Предстоящо на 12 ноември


В 10.30 часа на церемония в Гербовата зала на „Дондуков” 2 президентът Георги Първанов ще връчи орден “Стара планина” – първа степен, на посланика на Монголия у нас. В 11.30 часа в Гербовата зала на “Дондуков” 2 президентът Георги Първанов ще приеме проф. д-р Христо Пимпирев, директор на Българския антарктически институт и членовете на поредната експедиция до българската полярна база “Св. Климент Охридски” на остров Ливингстън.

Президентът Георги Първанов ще присъства в Конституционния съд на полагането на клетва на конституционни съдии.

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

От 11.00 ч., в зала „Договори” на Министерството на външните работи, министър д-р Румяна Желева ще представи постигнатото в областта на външната политика за 100-те дни от работата на правителството.

В 9.00 часа от моста Чавдар ще тръгне шествие, организирано от НФ”Металургия” КТ „Подкрепа” АД и ФСО „Подкрепа” Кремиковци.

От 9.00 часа в хотел „Шератон”, зала Роял 1, министър Нона Караджова ще участва в откриването на годишния семинар по въпросите на околната среда и водите заедно с Негово превъзходителство Стийв Уилямс, посланик на Великобритания в България.

В 9.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Веселин Георгиев - Пътен фонд.

От 10.00 часа в зала 5 на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията министър Александър Цветков ще представи предложението за отмяна на Закона за публичното радиоразпръскване.

В 10.00 часа в хотел „Шератон”, зала „Средец” ще се проведе Заключителната конференция по проекта на Световната банка „Реформа в приходната администрация”.

В 10.00 часа в Сградата на БТПП ще се проведе Конференция на тема „Оползотворяване на Европейски фондове - опитът на Словения”.

В 10.00 часа в УНСС продължава младежки икономически форум, темата ще е: „Световната икономическа криза, а сега на къде?”.

В 11.00 часа в заседателната зала на 5-ия етаж на Областната администрация на Софийска област - бул. „Витоша” № 6 ще бъде дадено началото на програма „Заедно за здравето и сигурността на децата” на ОДМВР - София и Регионалния инспекторат по образованието.

В 11.00 часа в зала „Колегиум” на Министерството на културата ще бъде направен отчет за 100-те дни от управлението.

В 11.00 часа в Заседателна зала на БНТ ще се проведе пресконференция на тема: „Новините на турски език по БНТ”.

В 11.00 часа в „София прес” Синдикат „Съобщения“ при КТ „Подкрепа“ Синдикална федерация на съобщенията при КНСБ
ще дадат пресконференция на тема: Синдикатите и предстоящото преструктуриране на „Български пощи“ ЕАД.

От 11.00 часа в Камерната зала на Сатиричния театър ще се проведе пресконференция за обявяване на дейността на Фондация за изкуство„Стоян Камбарев”.

В 12.00 часа Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще внесе доклад в деловодството на Главна прокуратура за извършените замени на земи към училищата в системата на МЗХ.

От 12.00 часа в сградата на ул. „Уилям Гладстон” 67, зала Партер, министъра на околната среда и водите Нона Караджова ще даде отчет за първите 100 дни от управлението на правителството.

В 12.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция за Национална кампания „По-близо до пациента” - първият интерактивен портал с данни за лекарите в България.

В 12.00 часа хотел „Радисън”, зала „Александър” ще се състои официалното подписване на договора за финансиране на “Вятърен Парк Каварна”.

В 12.30 часа в заседателната зала на Министерството на вътрешните работи ще се проведе пресконференция за дейността на МВР през първите сто дни на кабинета.

В 13.00 часа в Министерство на здравеопазването ще се проведе пресконференция по повод първите 100 дни от управлението на новото ръководство.

От 13.00 часа в „София прес” Центърът за анализи и маркетинг ще представи резултати от електорално изследване в София и прогноза за частичните кметски избори на 15 ноември.

От 13.00 часа в Парк Хотел Витоша Георги Кадиев, кандидат за кмет на София от Коалиция за България ще се срещне с представители на студентските съвети и преподаватели от Висшите Учебни Заведения.

От 13.00 часа в зала „Родопи” на Интер Експо и Конгресен Център- София Асоциацията на млекопреработвателите в България организира дискусия за приоритетите в млечния сектор.

В 13.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Красимир и Николай Маринови (Маргините).

От 14.30 часа в БСК ще се проведе среща на кандидата на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова с ръководството на БСК и браншови организации, членове на камарата.

В 14.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на тема” „Ролята на масонството при формиране на политически решения с дълготраен ефект”.

От 19.30 часа в Червена зала на Центъра за култура и дебат "Червената къща" ще бъде представен документален филм: Корейската народна демократична република: поглед отвътре.

В Академията на МВР ще се състои Втората научнопрактическа конференция “120 години Транспортна полиция – железопътен транспорт и сигурност”.

В 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе дебат на тема: "Политическата ситуация след стоте дни на правителството".

В 13.00 часа в пресклуба на БТА Българско дружество по ендокринология ще даде пресконференция по повод Световен диабетен ден.

В 14.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои официална церемония за връчване на националния приз "Пчелар №1 на България за 2009 година".

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама