НОВИНИ


Генерал Уесли Кларк: С колегите ми от швейцарска организация помагаме в борбата с организираната престъпност

2 4240 13.02.2019
Генерал Уесли Кларк: С колегите ми от швейцарска организация помагаме в борбата с организираната престъпност
генерал Уесли Кларк

Бившия главнокомандващ на силите на НАТО в Европа генерал Уесли Кларк е в България като съветник на швейцарска организация, който има интерес към постиженията на страната ни в борбата с контрабандата и сътрудничеството в тази посока. Тук съм, за да помогна на България в борбата с организираната престъпност, заяви той.


Бившия главнокомандващ на силите на НАТО в Европа генерал Уесли Кларк направи кратко изявление пред медиите в  Министерски съвет.

 

Аз съм в България като съветник на швейцарска организация, която е заинтересована от успехите на страната в борбата с организираната престъпност и контрабандата. "Тук сме за да видим как можем да помогнем още в тази посока", каза генерал Кларк.

 

По време на срещата пред генерал Кларк бе представена работата на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата, съобщиха по-рано от  МС.

 

,,С мои колеги сме дошли тук, за да видим как още можем да помогнем на България в тази дейност. Срещнахме се с министър-председателя и няколко негови министри и ще продължим срещите си на техническо ниво, за да видим как още можем да помогнем'', допълни ген. Кларк.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама