НОВИНИ


Ахмед Доган: Спокоен съм! Няма да изскочи заекът, който търсят!

12 5076 14.11.2009
Ахмед Доган: Спокоен съм! Няма да изскочи заекът, който търсят!
Ахмед Доган Вяра Йовева

"Това е умишлено организиран опит за криминализиране на ДПС като политическа организация", коментира Ахмед Доган поисканите от Главния прокурор на България имунитети на депутатите от ДПС в Силистренско - Гюнай Сефер и Митхат Табаков. Сокола е спокоен и сравни случая с "разбитото барбекю" в прословутите Сараи.



"Аз съм спокоен, защото знам за какво става въпрос. Явно продуцирането на скандали е един от начините да се отклонява общественото мнение от съществените проблеми, свързани с управлението на държавата", заяви Доган в Силистра, цитиран от Дарик радио. Сокола даде съвет на журналистите: "Сканирайте проблема като скандал и в последствие ще се убедите, че оттам няма да изскочи заекът, който управляващите търсят".

Той сравни сегашната ситуация със скандала около "прословутото барбекю". Според депутата в Европейския парламентт Филиз Хюсменова днешният случай и подобните напоследък, свързани с името на ДПС, не влияят добре на имиджа на България в Европа. "Още повече, че в момента се опитваме да печелим доверие и проекти", подчерта тя. Народният представител от Силистренско Гюнай Сефер, уличен в документни измами, заяви, че не се притеснява от предстоящото разследване, тъй като през последните 10 години не бил подписвал никакви документи във фирмите си.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама