ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 16 ноември

0 3819 15.11.2009
Предстоящо на 16 ноември

Премиерът Борисов приема колегата си от Република Македония Никола Груевски; протестират, организирани от ФСО „Подкрепа” работници от „Кремиковци” АД.



Министър-председателят Бойко Борисов ще приеме премиера на Република Македония Никола Груевски.

В 10.30 часа в Министерски съвет премиерът Бойко Борисов ще се срещне с представители на Националната мрежа за децата, Асоциация „Родители” и УНИЦЕФ.

В 09.00 ч. на площад „Св. Александър Невски” ще се проведе протест организиран от ФСО „Подкрепа” – „Кремиковци” АД.

В 9.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Марио Николов и Людмил Стойков за злоупотреби по програма САПАРД.

От 13.00 часа министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков и вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ще инспектират извършените дейности на летище София по изискванията на Шенген.

В 10.00 часа в 119 СОУ ще се проведе първият открит урок в рамките на младежка седмица по предприемачество, организирана от Джуниър Ачийвмънт България.

В 10.00 часа в сградата на Министерството на физическото възпитание и спорта президентът на Национална организация „Малки български хора” Светослав Чернев и членове на организацията ще проведат среща с министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков.

В 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на Българска Асоциация на туристическите агенции.

В 11.30 часа Националното ръководство на ДСБ ще даде пресконференция в централата на партията на бул. „Витоша” 18.

От 13.00 часа в хотел „Хилтън”, зала „Мусала 1”, посолството на Кралство Нидерландия организира семинар „Нидерландия – Партньор в управлението на отпадъци”.

От 14.00 часа в централата на БСП на „Позитано” 20 ще се проведе заседание на Националния съвет на партията.

От 18.30 часа в център за култура и дебат „Червената къща” ще се проведе дискусия на тема: „Какво е да си бежанец в България”, а след това и Панаир на бежанските култури.

В 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Как ще продължи обществения натиск върху чуждестранните банки до подписването на обществен договор, в който да поемат своята социална-обществена отговорност?”.

От 13.00 часа в Заседателната зала на хотел „Лайпциг” в Пловдив кандидатът за председател на СДС Любен Петров ще даде пресконференция.

В 16.00 часа в пресклуба на БТА в Пловдив претендентът за председателското място на СДС Иво Цанев ще даде пресконференция.

В Брюксел министърът на външните работи д-р Румяна Желева ще участва в редовното заседание на Съвет „Общи въпроси и външни отношения” на Европейския съюз.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев и заместник-министър Екатерина Захариева ще участват в шестнадесетата конференция на европейските министри, отговорни за местното и регионално управление. Форумът ще се проведе в град Утрехт, Кралство Нидерландия.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама