ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 17 ноември

0 4215 16.11.2009
Предстоящо на 17 ноември

Заседават НС; ДКЕВР; правят кръгла маса на тема “Кметски избори в София 2009”.



Извънредно заседание на парламента
ще започне в 9.00 часа.

ДКЕВР ще проведе открито заседание от 10.00 часа.

Национална конференция, посветена на ползите от зелените обществени поръчки, ще се проведе от 9.30 часа в хотел „Арена ди Сердика”, ул. „Будапеща” № 2-4.

От 10.00 ч. в Министерство на здравеопазването ще се проведе пресконференция по повод Международния ден без тютюнев дим – 19 ноември.

Министър-председателят Бойко Борисов ще връчи държавната награда „Св. Паисий Хилендарски” на скулптора проф. Крум Дамянов от 12.30 ч. в Гранитна зала на Министерския съвет.

Пресконференция на Българска антарктическа експедиция ще се състои от 11.00 в БТА.

Асоциация "Прозрачност без граници - българското представителство на Transparency International ще дадат пресконференция от 12.00 часа

Семинар на тема „Вечната зелена енергия – предизвикателства пред публично-частното партньорство” организира Българска стопанска камара от 10.30 часа.

Третото издание на Международни дни за нова музика "Звук и връзка София `09" ще се проведе в сградата на Съюза на българските композитори зала "Филип Кутев".

Пресконференция по повод Международен кино фестивал „Един Свят” посветен на човешките права ще се състои в Чешки център, ул. „Раковски” 100, „Лилава зала”от 11.00 часа.

Кръгла маса на тема: „Публичната компания - предимства и перспективи” организират съвместно Българската фондова борса, Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници и Българската асоциация на управляващите дружества в „Гранд-хотел” София от 9.00 часа.

Кръгла маса „България и имигрантите от трети страни: Как живеем заедно в условията на световна икономическа криза” ще се състои в София прес от 10.00 часа.

Пресконференция на Националния щаб на политическа партия ВМРО на тема: Свикване на извънреден легитимен конгрес на ВМРО ще се състои от 13.30 часа в София прес.

От 11.00 часа в Националната финансово-стопанска гимназия в София учениците от СИП "Бизнес етика" при НФСГ съвместно с ученици от Първа английска гимназия ще проведат открит урок на тема "Успешната личност и поведението на предприемача в условията на финансова криза".

Фотоизложба „По пътя на нежната революция. Словакия след 1989 г.” ще бъде открита в галерия „Мисията” на Държавен културен институт на Словения на ул. Алфред Нобел” № 2. Откриването ще се състои от 18.30 ч.

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ ще проведе годишното Общо събрание на членовете на КРИБ на 17 ноември 2009 г., в 16.00 ч. в София, хотел „Шератон”, зала „Роял”. Официален гост е министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов.

КИЦ на Р.Македония представя изложба на картини от съвременния художник Влатко Миладинов на 17 ноември от 18 ч. в АРТГАЛЕРИЯ, НДК.

Пресконференция на Главно мюфтийство по повод решение на Софийски градски съд ще се състои от 11.00 часа в сградата на Главно мюфтийство на ул. „Братя Миладинови” № 27.

Кръгла маса на тема “Кметски избори в София 2009” ще се проведе на 17 ноември 2009 г., от 16:20 до 18:50 в 217 зала, Корпус 1 на Нов български университет

Македонският посланик Александър Василевски и кметът на столичния район „Изгрев” инж. Панайот Бончев ще засадят дръвчета в двора на районната администрация, съобщиха от Столична община. Събитието ще се състои в 11.00 часа на ул. „Атанас Далчев” № 12 (кв. „Изток”).

„Ролята на Европейските средства за подобряване конкурентноспособността на производителите на рекламни и печатни материали” е темата на пресконференция, която ще се състои в БТА от 10.00 часа

Българският национален отбор по астрономия се връща с полет от Шанхай (през Париж) на летище София на 17 ноември, вторник, 22.15 ч.


Frognews.bg

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама