НОВИНИ


Скандал! Полицията избута граждани с плакати срещу Медведев далеч от пътя му

33 7670 04.03.2019
Скандал! Полицията избута граждани с плакати срещу Медведев далеч от пътя му

Полицията избута и блокира видимостта към плакатите на граждани излезли пред министерски съвет да изразят недоволството си от визитата на Димитрий Медведев.


В пространството между Министерски съвет и Президенството се събраха граждани, носещи плакати, за да изразят недоволството си от посещението на председателят на правителството на Руската федерация Дмитрий Медведев в България. Те бяха избутани от полицията до оградата на Историческия музей, а пред тях бяха разположени бусове и автомобили, които да препречват пътя им и видимостта към плакатите им. Хората недоволстват от това, че според тях Медведев е в страната ни за да притиска Борисов за "Турски поток".

 

В социалните мрежи протестиращите публикуват видео и снимки от мястото, където са се събрали. Над 40 полицаи обградиха групата граждани, които скандират "Тук не е Москва".

 

Протестиращите питаха полицаите дали не се притесняват, че министърът им е бил шофьор на Мето Илиенски, възмутени от начина, по който бяха изцяло блокирани и скрити от каквато и да било видимост към плакатите им.


..

.

 




Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама