ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 18 ноември

0 3681 17.11.2009
Предстоящо на 18 ноември

Заседава НС; МС; Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси.



В 9.00 часа ще се проведе редовното заседание на парламента.

В 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

Министерството на здравеопазването ще получи награда за високи постижения в прилагането на Географските информационни системи /ГИС/ за повишаване качеството на здравеопазването в България, по случай 11-ия Световен ден на ГИС. Церемонията по награждаване ще се състои от 18.30 ч. в Гранд Хотел България.

От 11:00 часа в Киносалона във Военномедицинска академия Министерството на здравеопазването, Българското дружество по белодробни болести (БДББ), съвместно с Българската асоциация на микробиолозите (БАМ) и Асоциацията на българите, боледуващи от астма (АББА) ще проведе пресконференция на тема: „18 ноември 2009 г.: Световен ден на ХОББ и Европейски ден за правилна употреба на антибиотиците”.

От 15.00 часа ще проведе заседание на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика и Комисията „Професионална етика и противодействие на корупцията” към ВСС в рамките на създадения Съвет за координация. Заседанието ще се проведе в сградата на Висшия съдебен съвет на ул. „Съборна” № 9.

От 12.00 ч. в централното управление на Националния дарителски фонд „13 века България” в София в кв. Лозенец ще се състои церемонията по награждаването на победителите в националния конкурс „Език, чувствителност, морал – какво слушаме и как говорим”.

Посолството на САЩ организира пресконференция на кмета на гр. Кливлънд Франк Г. Джаксън, която ще се проведе в зала „Пирин” хотел „Шератон” от 12.30 до 13.00 часа.

От 17:00 до 19:00 часа проектът „Европа в София” представя европейските програми и мрежи в столицата, в централното фоайе на Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Българска асоциация на търговците на агротехника ще даде пресконференция във връзка с представянето на новото селскостопанско изложение „БАТА Агро“ в Стара Загора. Пресконференцията ще се проведе в София прес от 11.00 часа.

От 14.00 часа в гранд хотел София ще се проведе кръгла маса на тема: „Директор за връзки с инвеститорите – водеща корпоративна функция или формална длъжност – 3 години след официалното включване на професията в Национална класификация на професиите и длъжностите в Р България", организирана от Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България.

От 12.00 часа в пресклуба на БТА Земеделски народен съюз ще представи оценката си за 100-те дни на правителството.

От 13.00 часа инициативният комитет за издигането на Теодор Дечев за кандидат за кмет на София и ПП „Зелените” ще дадат пресконференция във връзка с оценката им на отминалите частични избори за кмет на София.

От 13:00 часа зам.-министърът на земеделието и храните доц. д-р Георги Костов ще участва в пресконференция на тема: „Лесовъдите на XXI век” в конферентната залата на Историческия музей.

Международната природозащитна организация WWF организира пресконференция от 13.00 часа, в Дирекция на Природен парк Русенски Лом, бул. „Скобелев” 7. На нея ще бъде представен подход, който защитава инфраструктурата и спомага за опазване на природата.

Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Първан Русинов ще участва в срещата на министрите, отговорни за електронното правителство в Европейския съюз и Петата министерска конференция под мотото “Да обединим усилия за е-Съюз”. Събитието ще се проведе от 18 до 20 ноември 2009 г., в Малмьо, Швеция.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама