НОВИНИ


Местан: Провокация е новината, че ДОСТ се закрива

2 4473 19.03.2019
Местан: Провокация е новината, че ДОСТ се закрива
Лютви Местан БГНЕС

Партийният сайт на ДОСТ беше пробит от неизвестни лица, които публикуваха на страницата ни фалшиво обръщение уж от мое име, че партия ДОСТ се закрива, съобщи в писмо до медиите председателят на формацията Лютви Местан.


Направихме екранни снимки на фалшивото обръщение, които ще бъдат приложени към наше писмо до Главния прокурор и Министъра на вътрешните работи, с което ще настояваме за пълно разследване на провокацията, обяви Местан.

 

Явно определени среди в България са се притеснили от вчерашните решения, взети на заседание на Националния съвет на партията в град Пловдив. Уверяваме Ви, че ние няма да се откажем от тези решения и ще продължим смело напред, а провокациите само доказват, че сме на прав път, твърди председателят на ДОСТ.

 

Местан обаче не уточнява какви точно решения са взети на Националния съвет на партията в неделя, 18 март.

 

На 16 февруари Изпълнителният съвет на ДОСТ реши, че партията „има готовност да се яви самостоятелно на изборите за Европейски парламент“, както и че е „отворена за преговори за сформиране на широка европейска коалиция с извънпарламентарни политически сили, които споделят евро-атлантическите ценности.“




Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама