НОВИНИ


Вижте как Цветанов се гъне пред въпросите на Бенатова за тузарския имот

18 17027 22.03.2019
Вижте как Цветанов се гъне пред въпросите на Бенатова за тузарския имот
Цветан Цветанов притиснат от журналисти за имота

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов не отговори на нито един въпрос на журналистката Миролюба Бенатова за покупката на апартамента. Записът се превърна в хит в социалните мрежи.


Журналистката го попита как така бившият функционер на ГЕРБ и сегашен служител на РВД Симеон Велков е разбрал за двата апартамента на Цветанов, за да ги купи в деня, в който той взима тузарския имот  на ул. „Лозенка“.  „Това не ви ли смущава-човек, който е работил за вас, разбира за вашите апартаменти по телепатична връзка, за да ги купи?“. Отговорът на Цветанов е: „Всичко вчера съм обяснил и днес няма да се повтарям“. След това включва други оръжия, подмятайки  на Бенатова: „Бяхте изключително добра, когато отразявахте криминалните новини“. Следват оправдания: „Не мога да коментирам други лица, които са участвали в тази сделка“.

 

Цветанов опитва да се измъкне от ситуацията, използвайки други методи: „Г-жо Бенатова, специално вас не съм ви виждал от години в парламента“. Тя не крие: „Специално за вас дойдох“, след което повтаря въпроса за това дали е имало „телепатична връзка“ между него и Симеон Велков за закупуването на двата апартамента.

 

Следва втори въпрос от Миролюба Бенатова: „Как си обяснявате ниската цена от около 700 евро за кв. м. Моля ви обяснете ми как става?“. Цветанов повторя като заучен отговора, че всичко е направено според българското законодателство.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама