НОВИНИ


Баба Радка за смяната на времето: Главата ми се „връти“. Експерт: Пазете сърцето си

3 4526 31.03.2019
Баба Радка за смяната на времето: Главата ми се  „връти“. Експерт: Пазете сърцето си

Главата ми се „връти“. Сърцето ми бие. Така баба Радка от с. Руска описа състоянието си при смяна на часовото време по БТВ.


Жената обясни как преодолява състоянието си: Начервим се, отидем до  до магазинчето, до барчето и ми мине. Като се съмне-ставаме, като се мръкне-легаме.

Доц. Сотир Марчев даде съвети за лесно преодоляване на промяната на часовото време: Ако имате деца или внуци, понеделник и вторник не ги пускайте сами на училище. Учестяват се катастрофите в световен мащаб. Шофьорите ще са по-недоспали. Утре ще е с една идея малко по-тъмно. С недоспалите шофьори, това прави проблем. Статистика за цял свят е, въобще катастрофите учестяват. Ако ви предстои да шофирате, гледайте да го избегнете.  Ние живеем в недоспало общество. Като се вземе още едни час-честотата на инфарктите се покачва. Хроничното безсъние води до сърдечно-съдови проблеми. Съветът ми е-наспете се. Слънцето е причина за живота. Ако можете, изпийте си кафето си на слънце. Настройваме се за ден, два, три. В първата половина на живота човек си мисли за пари. Във втората-за здравето. Постът е практика проверен от години. Има смисъл човек да ограничи животинските храни.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама