НОВИНИ


Първо във Фрог: Николина Ангелкова също е с евтино жилище

12 7409 04.04.2019
Първо във Фрог: Николина Ангелкова също е с евтино жилище
Николина Ангелкова

За министъра на туризма Николина Ангелкова са намеците за евтино жилище на бившия вицепремиер Валери Симеонов, установи Фрогнюз. Днес в кулоарите на парламента той призова премиера да провери министрите си, тъй като сред тях има и други освен Цачева и Колева с имоти, купени на ниски цени.


Симеонов не обяви конкретно име на министър, но посочи адреса на жилището му. „Намира се в столичния квартал „Овча купел“, ул. „Бързарица“ 2. Жилището е на 142 квадратни метра и е купено за 61 хил. лв. през 2008 г. “

 

На това описание отговаря министърът на туризма Николина Ангелкова. През 2008 г. тя е била зам.-министър в МРРБ и имотната й декларация е с бащиното й име.

 

Днес заради скандалите с апартаментите държавният глава Румен Радев свали доверието си от председателя на КП КОНПИ Пламен Георгиев. В тази връзка той свиква КСНС в понеделник. Главният прокурор Сотир Цацаров е назначил проверки за имоти на занижени цени на Пламен Георгиев, на сина на директора на Националната следствена служба Борислав Сарафов и на съпругата на Лозан Панов - председател на Върховния касационен съд.

 


.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама