НОВИНИ


Цв. Цветанов: Г-н президент, да сте жив и здрав!

17 5379 24.11.2009
Цв. Цветанов: Г-н президент, да сте жив и здрав!
Цветан Цветанов Вяра Йовева

"Не очаквах, че президентът е способен да води такава кампания, каквато наблюдаваме през последните седмици", заяви вътрешният министър Цветан Цветанов по повод вчерашното гостуване на Георги Първанов в "Шоуто на Слави".



"Нека аз да не бъда човекът, който да коментира думите на президента. Аз смятам, че имаше достатъчно тълкувания в публичното пространство за лица и хора, които са финансирали и спонсорирали както неговата кампания, така и БСП. Но не бих искал да влизам в този словесен двубой, защото това е недобро и нездравословно за българските институции.", коментира Цветанов. Според него всички институции трябва да работят в синхрон, а не да си пречат.

"Аз искам и президентската институция, и изпълнителната власт, и законодателният орган, и съдебната система да работят в интерес на обществото, а то на свой ред да е съдник за това, което правим. Пожелавам му в личен план успех и не смятам, че трябва да продължава, това което наблюдавам в рамките на няколко седмици – и то инициирано лично от президента.Не смятах, че президентът може да прави такава кампания и такава политика и то държавен глава, който е на всички българи.", допълни още Цветан Цветанов. Той пожела на Георги Първанов "да е жив и здрав!".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама