НОВИНИ


Заради строежи унищожават дървета с нафта в София

4 5364 20.04.2019
Заради строежи унищожават дървета с нафта в София
Facebook

Зад блока ми се мъчим да запазим ЖИВИ малкото дръвчета, които ни дават буквално живот! И виждам това! Пробиват им дупки през които им сипват нафта, химикали, за да ги убият и да получат разрешение за строеж!


Имаше два огромни ореха! За една нощ изчезнаха. В България закона не позволява сеч на орех. И затова в малките часове ги изсякоха. Сега бавна и мъчителна смърт очаква останалите дръвчета. Утре отивам в общината! Купувайте още от Артекс! Ако имаше как, щях да си кеся в една кола, и като дойдат тия продажни нещастници, като ги вържа за дръвчетата, па като им сипя една доза в гърлото от това "тяхното" !

 

Плаче ми се...Случващото се е в кв. Изгрев, градинката на ъгъла между ул. Русаля и ул. Самоков. Говорих с полицай относно строежа на Артекс, Диамант 2, че не спират да работят между 14.00 - 16.00ч, включително Събота. Служителят с тъга ми обясни, че заради тях са променили закона преди няколко месеца. Щом е строителен обект работят целодневно и някогашният закон да се пази тишина в горепосоченият часови интервал НЕ ВАЖИ!

 

Отделно общината им дава разрешително и могат и през НОЩТА ДА СИ НАЛИВАТ Бетон! Така че "госпожо, няма какво да направим, нито за шума, нито за тревните площи“...

 

Юра Димитрова, Фейсбук

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама