СВЯТ


3,5 млн евро на месец за Вероника след развода й с Берлускони

1 5474 26.11.2009
3,5 млн евро на месец за Вероника след развода й с Берлускони
Берлускони ще трябва да плати доста пари след развода Вяра Йовева

Съпругата на италианския премиер Силвио Берлускони, Вероника Ларио, иска 43 милиона евро годишно или над 3,5 милиона евро на месец след развода си с него, съобщава италианският в. "Кориере дела Сера".


43 милиона долара годишно е сумата, която Вероника Берлускони е поискала в рамките на започналата процедура по развод. Силвио Берлускони отказал, предлагайки 200 000 евро на месец, но може да отстъпи до 300 000" пише най-тиражният вестник на Апенините в информация, поместена на първа страница, като се позовава на на "добре информирани източници".

52-годишната Вероника Ларио поиска развод в началото на май след 30-годишен брак заради увлечението на съпруга й по млади и красиви девойки. Капката, която преля чашата на търпението й беше присъствието през април на Силвио Берлускони на празника за 18-я рожден ден на блондинката от Неапол Ноеми. "Близки до премиера източници съобщиха още, че на Вероника вече са били изплатени 60-70 милиона евро", допълва "Кориере дела Сера".

Адвокатката на Ларио, Мария Кристина Морели заяви пред изданието, че "не иска да дава никаква информация пред пресата за клиентите си".

Силвио Берлускони и Вероника Ларио се запознават през 1980 г. и се женят 10 години по-късно, след развода на премиера. Те имат три деца, Барбара (24 г.), Елеонора (22 г.) и Руиджи (20 г.). Със своето богатство, оценявано на 6,5 милиарда долара, той е на второ място в Италия и на 70-о в света, според класацията на сп. "Форбс" за 2009 г.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама