ЕВРО ИЗБОРИ 2019


Крайнодесните идват в България по покана на Марешки

4 3740 29.04.2019
Крайнодесните идват в България по покана на Марешки
Веселин Марешки

”Тази седмица аз бях в Прага на среща с Марин Льо Пен и останалите (Движението за Европа на нациите и свободите), а другата седмица те ще дойдат на гости в България. На финала ще се съберем в Рим или в Милано където ще се съберем всички. ” , това заяви пред камерата на Евроком лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки.


"Ако това което са започнали Салвини и Льо Пен го доведат до края, ще се борим за първото място на предстоящите европейски избори. ", добави лидерът на партия ВОЛЯ.

"На 18, май, на финалното събитие ще бъде под агидата на Льо Пен и Салвини и всички сме поканени. Ще поканим и разпадащата се формация на консерваторите и реформистите. Очакваме да се присъедини и Орбан. Ще се представим много добре на 26. 05. На изборите 100% ще се представим добре, но по-важно е как ще се справим след това, а не да се изложим като нашите псевдо патриоти. ", заяви Марешки.

Веселин Марешки коментира и скандала " Апартаментгейт".

"Жалко е, че хората са ги докарали до такова състояние, да се взират в една тераса, а не в големите грабежи които стават покрай този скандал. Аз мисля, че нарочно го набиват, за да може тихомълком да гласуваме. Ето сега ще гласуваме 1 милиард за 2 кораба... ", изрази своето съжаление зам.-председателят на парламента.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама