ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Светът очаква новото кралско бебе

2 5268 02.05.2019
Светът очаква новото кралско бебе
Херцогът и херцогинята от Съсекс

През октомври беше обявено, че херцогът и херцогинята от Съсекс очакват първото си дете през пролетта на тази година. Принц Хари ще посети Холандия следващата седмица и това увеличи очакването около пристигането на новото кралско бебе.


Пътуването, планирано за сряда и четвъртък следващата седмица, беше оповестено от Бъкингамския дворец, докато светът очаква с нетърпение раждането на първото дете на херцога и херцогинята на Съсекс.

 

Тъй като е малко вероятно Хари да иска да пропусне раждането на сина си или дъщеря си, това е още един намек, че бебето се очаква всеки момент. Той очевидно би искал да прекара известно време с Меган и детето им, преди да се върне към кралските задължения следващата сряда.

 

Хари има насрочен официален ангажимент в Амстердам, преди да пътува до Хага, за да открие официално игрите „Invictus 2020“.

 

Събитието на 9 май е в дневника на херцога още от обявяването, че Хага ще бъде домакин на следващите игри - спортно събитие в параолимпийски стил, което той основава за ранени военнослужещи.

 

Хари признава, че много би желал да бъде на откриването. Но също така и намекна, че окончателното решение дали да отиде ще зависи от това дали жена му Меган е родила и кога.

 

Хари и Меган ще нарушат кралските традиции за избор на детегледач

Практиката е всяко значимо кралско посещение да бъде обявявано, така че дворецът трябваше да обяви пътуването тази седмица, въпреки че все още не се знае кога ще се роди бебето.

 

В неделя принц Хари взе решение в последната минута да присъства на Лондонския маратон.

 

Като покровител на спортното събитие, той обикновено го посещава всяка година, но засега не е потвърдил предварително присъствието си, тъй като бебето се очаква всеки момент.

 

През октомври беше обявено, че херцогът и херцогинята от Съсекс очакват първото си дете през пролетта на тази година. По време на посещението си в Бъркенхед през януари, Меган каза пред група жени по време на разходка, че бебето трябва да се роди края на април или началото на май.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама