НОВИНИ


Спаси София: Трябват ли ни тези недоразумения за над 10 000 лв. всяко?

2 5377 02.05.2019
Спаси София: Трябват ли ни тези недоразумения за над 10 000 лв. всяко?
Facebook/ Спаси София

Това недоразумение представлява една от многото нови ”пейко-кошчета” поставени на пл. Славейков. Визията и количеството им отново се различават от официалната визуализация на проекта, качена в страницата на НАГ.


 Това ли ни струва по над 10 000 лв. бройката? С кошче в средата, точно до главите на седящите? С пейка само от едната страна на нещото, което много хора с право оприличават на поредната надгробна плоча? Чия глава ги измисли и одобри тези неща?

 

Ремонтът на Графа все повече се превръща в невероятна и смайваща поредица от безумия и неспираща демонстрация на пълна липса на естетика. Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova отново се скри и отказва да коментира както цените, така и визуалните качества на поредните гробове по Графа. Така не правят кметовете, г-жо. Бягането от отговорност всеки път когато дължите обяснения на софиянци за поредните #ВидимиРезултати, хората наричат с епитети далечни от "достоен човек, служещ в обществен интерес". Имахте 4 години за подготовка и 25 млн. лв., но вие отново се провалихте. Очаквано, след като напълнихте общината с послушни "експерти", които не знаят какво правят. Изчерпахте се.

#СпасиСофия #ГафИгнатиев #ГробищеЗаПолитици

 

Проектът качен в страницата на НАГ (визуализация 6) не предвижда толкова много пейки, нито поставянето им една до друга, във формата на буквата Г. 

 

Спаси София, Фейсбук

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама