ЕВРО ИЗБОРИ 2019


Кандидатите за евродепутати от ”БСП за България” ще посетят областите Благоевград, Кюстендил, Бургас и София област

3 3569 04.05.2019
Кандидатите за евродепутати от ”БСП за България” ще посетят областите Благоевград, Кюстендил, Бургас и София област

На 05.05.2019г. (неделя) кандидатите за евродепутати от листата на ”БСП за България” ще посетят областите Благоевград, Кюстендил, Бургас и София област.


Благоевград

В 10.00 ч. на площада на гр.Кресна водачът на листата на „БСП за България“ Елена Йончева и кандидатът за евродепутат Димитър Данчев ще се срещнат с обществеността на централен градски площад в Кресна. По-късно, от 18.00 ч., те ще разговарят с жителите на Благоевград в зала „22-ри Септември“.

 

Кюстендил

 

В 13.00 ч. Елена Йончева и Димитър Данчев ще посетят Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора“ в гр. Кюстендил. В 13.45 ч. в кафе-клуб те ще се срещнат с дейци на културата. По-късно, в 15.30 ч., в градинката пред читалище „Братство“, Елена Йончева и Димитър Данчев ще се срещнат с обществеността.

 

Бургас   

 

В 10.30 ч., на ул. Александровска, в гр. Бургас Деница Златева ще открие Информационен център. В 11.30 ч. тя ще посети Национална изложба на цветя с международно участие „ФЛОРА“ в Морската градина. По-късно, от 14.00 ч., в зала „МЕЛСА“ в Несебър, Деница Златева ще се срещне с жители на града. В 16.00 ч., в ритуалната зала на гр.Карнобат, тя ще се срещне с обществеността. В 17.30 ч. кандидатът за евродепутат ще разговаря с жителите на Сунгурларе в зала в „Къща за гости“

София област

 В 11.00 ч. в читалището на гр. Сливница проф. Румен Гечев ще се включи в честването на 100 годишнината от създаването на партийната организация на БСП в града.  


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама