ЕВРО ИЗБОРИ 2019


Веселин Марешки: Бъдещето е в Европа на отечествата

1 3739 17.05.2019
Веселин Марешки: Бъдещето е в Европа на отечествата

„Не може да има силен Европейски съюз, без силни нации в него. Това е една от каузите, които ще защитаваме в ЕП”, заяви на среща със симпатизанти Веселин Марешки – водач на листата под номер 23 „ВОЛЯ – Българските Родолюбци”.


По думите му, бъдещето принадлежи на Европа на отечествата. „Това означава, че в рамките на общността България ще запази своята независимост, достойнство, култура и идентичност. Няма никой да ѝ нарежда как да се развива. Няма да има размиване на нациите, нито претопяване с мигранти, както се опитаха да направят старите лидери на ЕП. Няма да позволим и да ни натрапят джендър идеологията ”, заяви Марешки.

 

На въпрос какъв ще бъде основният му приоритет в работата в ЕП, той отговори, че за ВОЛЯ винаги е на първо място благосъстоянието на българския народ. „Искам всеки мой сънародник да живее много по-добре. Не приемам Европа на две скорости, делене на богати и бедни. Ще се боря да не ни третират като държава от периферията. Ако евродепутатите на статуквото допуснаха всичко това, ние – родолюбците, ще го променим”, каза Веселин Марешки.

 

Политикът подчерта, че единствено кампанията на ВОЛЯ има международен отзвук и подкрепа от новите европейски лидери. „Докато другите си броят терасите или спорят кой по-малко е крал от народа в мандатите си, ние вече сме в авангарда на европейските промени. ВОЛЯ е бъдещето”, заяви Марешки.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама