НОВИНИ


Костенец остава под блокада

1 4019 19.05.2019
Костенец остава под блокада
Костенец е блокиран

Безрезултатно засега продължава издирването на заподозрения за две убийства Стоян Зайков. Костенец остава под блокада.


Правим всичко възможно да открием Зайков, предполагаме, че е в района, каза главният секретар Ивайло Иванов вчера, запитан дали е възможно Зайков да е напуснал страната. Главният секретар на МВР обаче отказа повече подробности, като каза само, че имат оперативна информация, че издирваният се крие в района на Костенец.

 

Пак е имало сигнали за местонахождението на издирвания, проверени са и не са потвърдени. В операцията се използват хеликоптери, термокамери. Целия наличен ресурс на МВР е ангажиран, подчерта Иванов.

 

Оръжието, което полицията намери вчера до Костенец е ловна пушка. Открити бяха и голям брой боеприпаси - патрони. По непотвърдена информация, пушката и патроните са били намерени в скривалище, което се намира близо до кошери до реката в Костенец. Предполага се, че скривалището е направено от Стоян Зайков, но за да бъде категорично потвърдено това, трябва да бъдат назначени експертизи на оръжието. С ловна пушка бе застрелян вторият убит в Костенец - съсед и трети братовчед на Зайков.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама