НОВИНИ


Разследват сигнал за мъртви коне край Панагюрище

0 4183 27.05.2019
Разследват сигнал за мъртви коне край Панагюрище
БГНЕС

Извършва се проверка във връзка със сигнала за открити мъртви коне край село Панагюрски колонии, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на ОД МВР – Пазарджик, цитиран от Фокус. За да стане ясно причината за смъртта на двете животни е необходимо да бъде извършена и ветеринарно-медицинска експертиза.


По думите му сигнал за инцидента не е подаден официално на тел. 112. Полицията е запозната със случая чрез кмета на населеното място, който е информирал полицейският инспектор, зачислен към населеното място в деня на изборите вчера.

 

„Става въпрос за два мъртви коня, които са намерени в близост до главния път от село Панагюрски колонии към Панагюрище. Екип от разследващи от Районното управление на полицията в Панагюрище прави проверка по сигнала, като към момента се правят опити да бъде открит собственика на двете животни. До момента, въпреки проведени разпити с местното население, такъв не е открит. Не е изяснена и причината за смъртта на животните – дали става въпрос за умишлено умъртвяване или животните са консумирали нещо отровно“, уточни Стоянов.

 

Той допълни, че . Разследването на инцидента продължава.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама