НОВИНИ


Първо във Фрог: Томислав Дончев най-вероятно ще стане вторият човек в ГЕРБ

6 5762 30.05.2019
Първо във Фрог: Томислав Дончев най-вероятно ще стане вторият човек в ГЕРБ
Томислав Дончев БГНЕС

Томислав Дончев най-вероятно ще стане зам.-председател на ГЕРБ. Това казаха пред Фрог нюз няколко влиятелни членове на партията.


Според тях премиерът Бойко Борисов искал да заложи на човек, който не е събрал негативно обществено настроение. В самата партия се усеща напрежение, тъй като хората на Цветанов, въпреки отстраняването му, се опитват да запазят водещата си позиция, като поставят на стратегическия партиен пост човек от тяхното крило.

 

Не е тайна, че за втората позиция в ГЕРБ се спряга и Владислав Горанов. Но кръговете, които подкрепят кариерното му развитие са прекалено близки до Делян Пеевски и Кирил Домусчиев, което винаги крие рискове за Борисов. Особено след скандалите с апартамента и къщата-дворец на Витоша, които обитава Горанов. Случаят бе заметен под килима, но съмненията останаха. Горанов винаги ще бъде възприеман като подставеното лице на Пеевски в обкръжението на Борисов. Той може да е полезен на ГЕРБ и правителството, но винаги с едно наум, коментираха депутати от управляващата партия пред Фрог нюз.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама