ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 3 декември

0 4112 02.12.2009
Предстоящо на 3 декември

Заседава НС; ВСС; Бойко Борисов посещава Българската народна банка; akademika.bg организира второто поред състезание по правилно писане за ученици от кампанията "Бъди грамотен".



Редовно заседание на Народното събрание ще се състои от 9.00 часа.

Заседание на Висшия съдебен съвет
ще се проведе от 9.30 часа.

От 13.30 часа състав на Софийски градски съд срещу Христо и Мирела Лачеви.

Общинският съвет ще проведе редовно заседание
от 10.00ч.

Национален център по опазване на общественото здраве ще даде пресконференция
от 11.00 часа в БТА.

От 11.00 ч. министър-председателят Бойко Борисов ще посети Българската народна банка и ще разговаря с управителя Иван Искров и с членовете на Управителния съвет.

В 12.00 часа на церемония в Гербовата зала на “Дондуков” 2 президентът Георги Първанов ще връчи висши държавни отличия.

Министерство на образованието, младежта и науката организира дискусия по проекта на Закон за развитие на академичния състав в Република България. Дискусията ще се състои от 11.00 часа, VII етаж, Конферентен център на МОМН.

По повод 3 декември – Международния ден на хората с увреждания Министерството на регионалното развитие и благоустройството организира „Ден на отворени врати”. Всички граждани, които желаят да посетят министерството, могат да го направят в четвъртък между 10.00 и 14.00 часа.

Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред ще се срещне с делегирания председател на Националната комисия за контрол на проследяванията за нуждите на сигурността на Франция Реми Ресио. Разговорът ще се проведе от 10.30 часа, в зала „Запад” на Народно събрание.

Образователният портал akademika.bg организира второто поред състезание по правилно писане за ученици от кампанията "Бъди грамотен". То ще се проведе в 79 СОУ "Индира Ганди" в столичния квартал "Люлин" 7. От 10 до 10,30 ч. деветокласници ще решават тест, съобразен с изучавания от тях учебен материал. В 10,30 ч. ще бъдат обявени победителите.

От 12:30 ч. в зала 3 на МТИТС, министър Александър Цветков ще даде брифинг.

Новите възможности за средно образование в чужбина ще представят организаторите на Международното изложение на частните и държавни училища в Европа
от 11.00 ч. в зала „Вихрен” на столичния хотел Хилтън

Годишна среща на Съвета за гражданско-военно аварийно планиране на държавите от Югоизточна Европа
се провежда в София в хотел „Ценрал-парк” на бул. „Витоша” №106.

От 10.00 ч. КТ “Подкрепа” организира в Централата на синдиката кръгла маса на тема „Социалната политика в Европа – равновесие между сигурност на работното място и международна конкурентоспособност”.

От 10.00 до 14.00 ч. Министерството на здравеопазването организира „Ден на отворени врати за хората с увреждания”.

Младежкото сдружение „Мечти и отбори България” и Българската асоциация за рекреация, интеграция и спорт за (БАРИС) организират спортен фестивал за деца със и без увреждания в спортна зала Триадица от 10.30 часа спортна зала “Триадица”.

Ръководството на Националния археологически институт с музей организира пресконференция от 11.00 часа в Централната зала на музея (площад “Атанас Буров”, срещу Президентството) по случай откриването на изложбата “Културното наследство по пътя на коприната: молитва за мир”.

От 10.30 часа, в зала „София-1” на Кемпински Хотел Зографски, ще се проведе форум за представяне изпълнението на оперативна програма „Околна среда”. Форумът ще бъде открит от министъра на околната среда и водите Нона Караджова.

В концертната зала на Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” 94 ще се проведе пресконференция по повод първи академичен майсторски клас

Издателство Рива организира вечер на книгата от 18.00 часа в Национален дворец на културата етаж 3

Лекция на тема: „Източното партньорство” се организира в Аулата на Софийският университет от Студентски дипломатически клуб в 15.00 часа.

От 11:00 ч в хотел „Принцес”, зала Европа, ще бъде дадена пресконференция за официалното откриване на 22-то издание на международния конкурс за професионални модели Best Model of the World 2009.

Дискусия за генномодифицираните организми ще се състои от 10 часа в хотел „Шипка”.

От 18.30 ч. в галерия „Мисията” към Държавния културен институт на МВнР предстои да бъде открита експозиция, посветена на 85-годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и Литва.
Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама