НОВИНИ


Мартин Димитров за Фрог: Предложението на Пеевски за ДДС на хляба е пълна демагогия

7 5911 05.06.2019
Мартин Димитров за Фрог: Предложението на Пеевски за ДДС на хляба е пълна демагогия
Мартин Димитров БГНЕС

Приказките на Пеевски за намаляване на ДДС на хляба и лекарствата са пълна демагогия и популизъм. Знаете, че ДПС не подкрепиха нито едно от нашите предложения за подобни мерки, които предлагахме в минали години.


Сега Пеевски се появи за първи път от години в парламента, трябваше нещо да каже и измислиха това предложение. Фактът, че през годините нито веднъж не ни подкрепиха показва, че това е обикновена, елементарна демогогия. Ние сме ги внасяли тези неща, но ДПС не застана зад нас нито веднъж.Това каза за Фрог нюз Мартин Димитров от "Демократична България".

 

Демагогия е и предложението за безплатни детски градини. Всеки, който има някаква бегла представа от икономика знае, че безплатни неща няма. Някой винаги плаща сметката. Знаете, че през комунизма и социализма се лансираха подобни неща, които звучат абсурдно. Тъй че някой трябва да плати и това е данъкоплатецът, посочи още той.

 

Мартин Димитров отговори и на въпроса, дали Пеевски ще се задържи в парламента: Както стана да се казва модерно в България и това с присъствието на Пеевски в парламента е пунта Мара. Помним, че Пеевски се появява само на избори.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама