АКТУАЛНО


Кин Стоянов: Има ли Емил Кошлуков трудова книжка?

8 10638 05.06.2019
Кин Стоянов: Има ли Емил Кошлуков трудова книжка?
Кин Стоянов

Членовете на СЕМ трябва да се притесняват, че двама от кандидатите за генерален директор на БНР имат непопълнени документи. Не са представили трудовите си книжки, с които да докажат, че имат необходимия стаж. Бетина Жотева смотолеви тази информация.


Това обяви в предаването „Честно казано с Люба Кулезич” журналистът Кин Стоянов.

 

Не обявиха кои са тези кандидати, които не са показали трудовите си книжки. По информация на медии Анета Милкова няма 5 години трудов стаж. Другият кандидат бе директор на радио „София".

 

Заради липсата на достатъчен трудов стаж Емил Кошлуков не беше избран. Любопитно ми е да знам има ли Емил Кошлуков трудова книжка и какво пише в нея.

Ако допуснат такива кандидати до явяване пред СЕМ, това не е ли нарушаване на закона?! Дали премиерът няма да се разгневи на СЕМ? Интересно е също, че председателят на СЕМ София Борисова е човек на Цветанов и какво ще следва оттук-нататък.

 

Процедурата за избор на генерален директор дава възможност на колегите да присъстват на изслушването и да задават своите въпроси. Да видим дали съпротивителните сили на радиожурналистите ще се проявят.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама