НОВИНИ


Цв. Цветанов: Безплатен обяд няма

2 4806 04.12.2009
Цв. Цветанов: Безплатен обяд няма
Цветан Цветанов Вяра Йовева

Така вътрешният министър коментира думите на Цв. Кънчев, че е рисъствал на предаването на подкупа безплатно в казуса с ексшефа на Гражданска защита.



Има вече две публични обсъждания за използването от МВР на достъп до електронните комуникации, съобразихме се с направените предложения и тогава внесохме законопроекта в НС, обяви по БНТ вътрешният министър Цветан Цветанов. Ако извършители на престъпление твърдят, че не са били на мястото, това можело да се установи по клетките от мобилните оператори.

Спекулира се с твърдението, че МВР ще злоупотребява с данните от мобилните оператори, контрира Цветанов. В момента мобилните оператори разполагат спокойно с тези данни и затова е предвиден и парламентарен контрол върху тях.

По повод случая Гунински министърът изрази увереност в професионализма на служителите, но отказа да коментира разследване, което тече в момента.

Безплатен обяд няма, каза Цветанов по повод думите на Цветелин Кънчев, че е присъствал на предаването на подкупа безплатно в казуса с ексшефа на Гражданска защита.

Най-важно е нещата в държавата да вървят добре, добави министърът. Той каза, че се търсят пари за МВР, необходими, за да може институцията да изпълнява задълженията към обществото.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама