ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Тереза Мей ще се отдаде на готвене след премиерството

3 4930 16.06.2019
Тереза Мей ще се отдаде на готвене след премиерството
Тереза Мей

Британският премиер Тереза Мей обеща, че след като се оттегли от своя пост ще се отдаде на занимания, които нямат нищо общо с политиката, сред тях са пешеходните разходки, кулинарията и гледането на спортни мачове.


Тя сподели това в разговор с деца в ефира на телевизия „Скай Нюз“.

 

Отговаряйки на въпрос на едно от децата, с какво ще се захване след напускането на високия си пост, Мей отговори: „Ще остана член на парламента, но, не е изключено, тогава да имам повече време да се занимавам с неща, различни от политиката. Да се разхождам със съпруга си, бих желала да готвя по-често, и още ще мога да отделя повече време, за да гледам крикет“.

 

Тереза Мей обича кулинарията и дори е признавала, че предпочита да готви гъска вместо традиционната пуйка за Коледа. В нейната извънградска къща тя има голяма колекция от кулинарни книги. Разходките също са старо нейно увлечение. По време на отпуска в Уелс тя обича да пътешества в планинската местност, посочва БГНЕС.

 

Мей не крие и любовта си към крикета, често може да бъде забелязана на трибуните на лондонския стадион Lord’s Cricket Ground, както по времето, когато там се игра срещата между Англия и Пакистан.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама