ФРОГ МЮЗИК


Миг Джагър взриви публиката на концерт след сърдечна операция

0 5207 22.06.2019
Миг Джагър взриви публиката на концерт след сърдечна операция
Мик Джагър бе във вихъра си БГНЕС

Мик Джагър буквално взриви публиката по време на първия концерт на „Ролинг стоунс“ след като претърпя сърдечна операция през април и групата трябваше временно да отложи турнето си в Северна Америка, съобщава Ройтерс и БНТ.


Фронтменът на легендарната британска рок група поднови турнето си „Без филтър“ с концерт в препълнения чикагски стадион „Солджър фийлд“, след като забави 17-те концерта, предвидени в американско-канадското си турне, за да може да се възстанови от претърпяната хирургическа интервенция.

 

75-годишният Джагър излезе на сцената в обичайното си добро настроение с вдигнат за поздрав юмрук и с нищо не показа, че преди месеци е трябвало да влезе в болница за операция за смяна на сърдечна клапа. Звездата още през май увери феновете си, че е добре и се възстановява, като публикува видео в социалната мрежа „Туитър“, на което се вижда как танцува в звукозаписно студио.

 

Създадената през 60-те години на миналия век рокбанда, чийто настоящи членове - Мик Джагър, Кийт Ричардс, Чарли Уотс и Рони Ууд са около 70-годишни, има над 40 турнета зад гърба си,което прави „Ролинг стоунс“ една от най-успешните групи за всички времена.

Групата започна турнето си „Без филтър“ в Европа през септември 2017 година, като последния им концерт на Стария континент беше през юли 2018 година. Обиколката на рокаджиите генерира приходи от 116 милиона долара през миналата година, което я класира сред 10-те най-печеливши турнета за 2018-та.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама