НОВИНИ


Румен Гечев: Намаляването на субсидиите 11 пъти е политически атентат

1 4113 26.06.2019
Румен Гечев: Намаляването на субсидиите 11 пъти е политически атентат
Румен Гечев

ГЕРБ контролира медиите. Те нямат нужда от специална телевизия. Ние имаме такава нужда. Това каза социалистът Румен Гечев по БТВ по повод партийната субсидия.


Разходите на БСП и всички партии се проверяват от Сметната палата. Правилни са исканията да има засилен контрол и отчетност. ГЕРБ и сателитите й явно им поддръжник в лицето на ДПС и нямат намерение да правят промени. ГЕРБ след това фиктивно внесоха предложение за 1 лв. субсидия и то не мина. Сега се сетиха пак за драстичното намаление на субсидиите. Сключили сме договори за заем. И изведнъж се оказва, че ни намаляват парите 11 пъти. Разиграват се циркове. Ако това предложение мине, това ще е край на политическата система в България. Тук става дума за политически атентат, който очевидно е насочен срещу БСП. В четири области водим в гласовете. В София и много градове разликата е минимална. Очевидно сме заплаха. Абсурдно е министерството на финансите да греши с милиони. Предложението на ДПС за отворено финансиране беше подигравателно. Какви пет лева, какви американски модели?!

Чантаджии със съмнително образование обикалят студията и се правят на умрели лисици. В цял свят има диференциран ДДС. Никъде в Европа не се мисли за вдигане на ДДС. Навсякъде лекарствата са на минимална ставка.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама