НОВИНИ


ИПБ: Поредно политическо безумие-1000 лв. курс за шофьори

6 5273 11.07.2019
ИПБ: Поредно политическо безумие-1000 лв. курс за шофьори

Уважаеми сънародници, само две седмици след като Института за пътна безопасност постави диагнозата на транспортната ни система „ Алчност, безотговорност, некомпетентност“ българските политици потвърдиха диагнозата. Няколко месец преди изборите политиците отново решиха да сурвакат народа си. Това пишат до медиите от Института за пътна безопасност. От организацията уточняват:


  Работна група, начело с Държавната агенция за пътна безопасност, Министерство на Транспорта и Министерство на образованието и науката взе поредното безумно решение да вдигне цената на шофьорските курсове на повече от 1000 лева. Решението да се увеличат практическите часове за обучение на кандидат-шофьорите, без промяна на методиката за обучение, без промяна на корупционната среда, без промяна на изискванията към учебните центрове показва безсилието на политическата класа да реши един от най-тежките проблеми на нашето общество.

 

Алчността и безотговорността на нашите политици винаги водят до решения, в които накрая народът плаща цената. В случая цената е нашият живот. Всеки път, когато настъпи криза в управлението на пътната безопасност, се повишават глобите, наказанията, сега и цената на шофьорските курсове, но резултатът на всички ни е известен.

 

    Обръщаме се към може би единственият политик в България, който все още не е загубил политическия си инстинкт и държавническа реакция.

Уважаеми господин Премиер,

много скоро ще ви се наложи да се разделяте отново с некомпетентни ръководители и да обяснявате защо в сферата на пътната безопасност се вършат безумия от Ваше име и за ваша сметка, струващи живота ни. Без анализ, без широк обществен дебат, без аргументи Вашите политически представители взеха решение, за което цената ще платим ние гражданите на България.  


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама