НОВИНИ


В. Божков: Убиват бизнеса в страната

15 5318 10.12.2009
В. Божков: Убиват бизнеса в страната
Васил Божков

Спряганият за най-богат българин Васил Божков даде днес показания пред Софийски градски съд по делото срещу Александър Томов и източването на ЦСК и „Кремиковци”.



Пред съдебния състав Васил Божков обясни, че е продал акциите си в ЦСК за 15 милиона лева. По-късно той заяви, че кризата в червения тим е започнала след неговото напускане. До тогава футболистите са получавали редовно възнагражденията си.
Васил Божков не пропусна да изрази и отношението си към политиката на сегашния кабинет и да оцени действията на настоящия финансов министър спрямо българския бизнес. Според него министър Дянков прави стъкмистика и говори сам за себе си.

„Човек, който се номинира сам, говори за себе си – аз какво да кажа”, коментира Божков изявленията на Дянков, че е сред най-добрите  финансисти в света. Той е убеден, че условията в страната водят до убиване на бизнеса и за това отговорност трябва да носят управляващите. Показателен в това отношение бил увеличеният данък върху хазарта. Така се убивали едни сектори от икономиката за да се освободи място за други, каза още Божков. Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама