АКТУАЛНО


Нови дарове за Ахмед Доган: руски охранители, ултра скъпа яхта и народна песен

28 32066 22.07.2019
Нови дарове за Ахмед Доган: руски охранители, ултра скъпа яхта и народна песен
Така изглежда новата яхта за разходки на Доган...

Около двайсетина яки мужици са новата охрана на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган. Руските гардове съпровождали навсякъде Доган, но най-вече се грижели за спокойствието му в морската резиденция ”Росенец”, край Созопол. Български и чужди туристи били респектирани от внушителния вид на руснаците. За безопасността на ценния политик обаче се грижат и служители на Националната служба за охрана (НСО).


На тях плаща българския данъкоплатец. Кой плаща обаче за руските ребята не е ясно. Нито е ясно кой е дал разрешение за пребиваването на българска територия на въоръжени чужденци-охранители.

 

Не по-малък интерес сред курортистите предизвиква и друга нова придобивка на честния капиталист и политик – чисто нова свръхмодерна яхта. Тя била от най-луксозните спортни модели. Предполага се, че е е от гамата на Superfly GT 42 by Red Yacht Design, MTI ZR48 или „Мерцедес“. Това съобщиха за Фрог нюз български туристи, почиващи в района на Созопол.

 

Предишният собственик на ТЕЦ „Варна" - Данаил Папазов, който продаде електроцентралата на Доган и след това закупи резиденцията „Росенец“, неотдавна обясни по една телевизия, че става дума за социална политика. Т.е. работници от теца могат да почиват в резиденцията край морето. Което означава, че вероятно те и семействата им се разхождат с новата яхта, радвайки се на хубавото време и късмета си.

 

Но и това не е всичко, с което лятото дарява народния любимец Ахмед Доган.

Политическа естрада с мотиви на маршова песен – така може да се определи песента, с която е възпят почетният лидер на ДПС. Клипът, в който са използвани десетки снимки от началото на прехода до оттеглянето на Доган от председателския пост в ДПС, се качен в социалната мрежа Фейсбук. Това съобщава сайтът 24rodopi.com


.
Ахмед Доган сочи светлото бъдеще на България...                        Снимка: БГНЕС

 

Текстът на песента е на турски език. Самата песен е с продължителност 3 минути и 45 секунди.

„Една песен, посветена на най-добрия политик на Българския преход, за политик, който се ражда на 100 години веднъж, нашият лидер и почетен председател д-р Ахмед Доган“, така е анонсирал клипа симпатизантът, който го е качил в мрежата. Той е от Северна България, но пред репортер на 24rodopi.com е пояснил, че авторът на песента е друг човек – голям фен на Доган, който желае да остане анонимен.


„Ахмед Доган - смелостта на Родопите
Ахмед Доган - освободи пленените
Ахмед Доган - гласът на свободата
Ахмед Доган...
Ахмед Доган - гордостта на всеки баща
Ахмед Доган - надеждата на Дунава
Ахмед Доган - гласът на загиналите мъченици
Ахмед Доган“

 

Подобни песни има за турския президент Реджеп Тайип Ердоган, като една от тях е гледана повече от 25 милиона пъти в youtube.

 

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама