НОВИНИ


Карикатурист от Прас-Прес: Всички, които посетиха Катар, преживяха катарзис

1 5918 24.07.2019
Карикатурист от Прас-Прес: Всички, които посетиха Катар, преживяха катарзис

Делян Пеевски има много карикатуристи. Аз не усещам свръхмощна подкрепа. Колкото и слаба да е съпротивата срещу Гешев, за Прас-Прес той е сериозен герой. Ние си го подкрепяме. В момента се учудвам как през 2013г. Пеевски мобилизира хората. Сега той не може . Всички които посетиха Катар, преживяха катарзис. Чувал съм че в прокуратурата е забранено да се внася Прас-Прес. Септември го описахме като кандидат за главен прокурор-като много енергичен.


Това каза карикатуристът от Прас-Прес Иво Балев пред Люба Кулезич по Евроком.

Христо Комарницки сподели:  Натрупали сме около 100 млн. лайка. от няколко години. Всеки момент очакваме  Борисов да ни даде 100 км от магистрала „ Хемус“.  Отвън се вижда колко тъжна страна е България. И без надежда. Изключително тъжно и непривлекателно място.   

 

Чавдар Николов допълни:  Като ни видят ни казват:  Еее страхотни сте!  Минават и не купуват вестника. Ние не усещаме подкрепа.  Може би и ние трябва да се справим с новия главен прокурор.  Ходих в Англия и се връщах.  Сега си мисля защо не промених нещата овреме. Не може всички да отидем там, където е готово и уредено,  но не от нашите усилия. Не ми дава мира да бъдем по-кокетни и забавни. Остават ни още 493 години до край на управлението на Борисов. Но ние ще бъдем тук. Карикатуристите у нас се отказват от жанра. Смо една Франция остана да се държи. Ние сме членове на френската асоциация на корикатуристите. Какво разбира нашето общество от свобода?!


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама