НОВИНИ


Илиян Василев: Корабът потъва и Пеевски и сие се спасяват отделно

13 13411 01.08.2019
Илиян Василев:  Корабът потъва и Пеевски и сие се спасяват отделно
Илиян Василев

”Правителството трябва да си замине с всички. С всички!” Тъй като според прокуратурата това е съставомерно послание, предлагам да го споделим максимално като знак на съпричастност към Бивол и ТАД Груп.


Ех, Борисов, Борисов - казах че грешиш много с Гешев. Сега Пеевски мина в сянка, дори Гешев мина в сянка и спецпрокурорите изведоха на преден план че преследват ТАД Груп и Бивол, очевидно по твоя заръка, защото за правителството става реч, не за прокуратурата. Не заради Пеевски и Цацаров, а заради тривиално изречение, което ако беше дошъл на протестния митинг щеше да чуеш в най-различни варианти.


Пак Пеевски остана в сянка.
Какво заключение мислиш ще си направят западните и българските медии, и най-вече гражданите като сложат една до друга новината за обвинение заради "правителството трябва да си замени с всички", заповедта за разпит на Наско Чобанов и заканите за преследване на Бивол.


Много просто, че ти си дал заповедта. И като гледам какво става и в твоята партия - в Русе, излизането на депутата - май и в самата ти партия вече започнаха да се разграничават.


Горе от ума - да не те мъча - от Грибоедов е - значи "от ума си тегли". Корабът потъва и Пеевски и сие се спасяват отделно.


Защитавай си Пеевски. Продължавай. И Гешев.

 

Илиян Василев, Фейсбук

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама