НОВИНИ


Спаси София призовава за обединение зад гражданска кандидатура за кмет

15 4662 14.08.2019
Спаси София призовава за обединение зад гражданска кандидатура за кмет
Борис Бонев

Независимият кандидат за кмет на столицата Борис Бонев призова днес гражданите за обединение около независима и гражданска кандидатура за кмет.


“Обръщаме се към всички демократично мислещи наши съграждани, които искат да живеят в по-добра София. Нека ние, гражданите на София, не допускаме да бъдем разделени за три месеца защото после всички заедно, независимо от пристрастията ни, ще живеем в този град. Желанието за промяна няма цвят, затова и недоволството към това, което ни заобикаля в столицата, изисква единство.” - заявява Борис Бонев в своето обръщение към гражданите и медиите.

 

Той и екипът му поставят три принципа за София - прозрачно управление, спиране на корупцията и амбициозно развитие на града. Чрез тях Борис Бонев иска да наложи нов начин на работа и отворено към гражданите управление. “Развитието на града, спирането на партийните назначения и прозрачното управление са от интерес за всички. Търсим единство за развитие на общия ни дом. Дребните политически сметки и егоизмът ще оставят на власт същите, които днес са над главите ни в София и харчат парите ни по няколко пъти за едно и също нещо.” - казва независимият кандидат.

 

“Изключително съм обнадежден от добрия старт на кампанията на Спаси София. Аз и екипът ми вече един месец правим ежедневни срещи с гражданите в различни столични квартали и усещаме, че София е готова за промяна. Обявихме първи кандидатурата, именно защото имаме какво да покажем - най-подробната програма за развитие на София в историята на града, включваща стотици мерки за подобряване на живота. Искаме хората активно да се включат в обсъждането на решенията за развитие на нашия град” - казва Борис Бонев.

 

Политическите лидери на демократичната общност често говорят за гражданско участие и осигуряване на платформа за нови и свежи лица в обществения живот като инструмент за постигане на положителна промяна. “Необходима е по-висока обединителна кауза и тя е гражданското начало, работещо за прозрачно управление, изкореняване на корупцията и работа за пълноценно реализиране на потенциала на София.” - допълни независимият кандидат за кмет.

 

“В София живеем зле, защото градът ни се управлява зле. Но София може и трябва да е различна. Именно затова и се кандидатирам - за да помогна заедно да направим града ни по-подреден и красив. Убеден съм, че само граждански, истински независим и надпартиен кандидат може да сложи край на лошото управление на столицата и да отвори нови хоризонти за нейното развитие.” - завършва Борис Бонев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама