ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 16 декември

0 3911 16.12.2009
Предстоящо на 16 декември

Президентът Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова ще посетят Клиниката по рискова бременност и Националната генетична лаборатория в Майчин дом.



Георги Първанов ще участва в работен обяд с посланиците на страните-членки на Европейския съюз по повод приключването на шведското председателство.

В 15.30 часа на бул. „Дондуков” 2 Георги Първанов ще се срещне с президента на Международната федерация по шахмат (ФИДЕ) и президент на Руската автономна република Калмикия Кирсан Илюмжинов и с вицепрезидента на Българската федерация по шахмат и мениджър на Веселин Топалов Силвио Данаилов.

В 9.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

В 10.00 часа ще започне заседание на Министерски съвет.

В 9.00 часа в зала „Сердика” на хотел „Шератон” ще се състои конференция на тема „Интеграция на имигрантите в България: политики и показатели за оценка”. Ще участват министрите Тотю Младенов и Божидар Димитров.

В 9.30 часа в Столична община служители на кметството и пациенти ще украсят коледна елха, в подкрепа на Националната кампания срещу рака на маточната шийка „За теб и тези, които обичаш”.

От 10.00 до 15.00 часа във всички районни управления на дирекция „Транспортна полиция” в страната ще се проведе ден на отворените врати.

В 11.00 часа в Клуба на народния представител в парламента Цецка Цачева ще открие благотворителна коледна изложба.

В 11.00 часа в сградата на Съюза за стопанска инициатива в кв. „Лозенец”, ул. “Кап. Тодор Ночев” № 30 ще се проведе пресконференция след заседание на Консултативния съвет на съюза. Темата на срещата е „София след частичните избори за кмет. София по време на криза”.

В 10.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на Българска фотоволтаична Асоциация.

От 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на представителите на Асоциацията на българите в Украйна

Председателят на НС на БСП и на ПГ на Коалиция за България Сергей Станишев и Красимир Премянов - член на НС на БСП и председател на Дружеството за приятелство България-Украйна ще се срещнат с делегацията на Асоциацията на българите в Украйна /АБУ/. Срещата ще се проведе от 13 часа в централата на БСП на „Позитано” 20.

В 12.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция посветена на последния доклад на консултантската компания на тема „Енергийни прогнози 2010”.

В 15.00 часа в Дома на Техниката на ул. „Раковски” 108 министърът на земеделието Мирослав Найденов ще дари храни на деца от сдружението „За европейско развитие на глухите младежи в България”.

В 15.00 часа в заседателна зала на 4 етаж в Министерски съвет ще се проведе редовно заседание на Консултативния съвет при министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.

От 16.00 часа в зала 5 на Столичната община ще се проведе пресконференция по проект „По различни, по успешни”.

В 16.30 часа в Руския културно-информационен център ще се проведе пресконференция по повод юбилеен концерт по случай края на Годината на България в Русия.

От 18.00 до 20.00 часа в музея „Земята и хората” ще се проведе дискусия на тема: „Различието е богатство”.

От 19.00 часа в хотел „Шератон”, зала „Средец”, ще започне коктейл по повод премиерата на новата книга на Кеворк Кеворкян – „Тайните на телевизията”.

В 19.00 часа в залата на “Сцена Академия” на ул. „Оборище” № 17 ще започне концерт на китаристите Иван Лечев, Цветан Недялков и Веселин Койчев.

В 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Българска асоциация по управление на проекти (БАУП).

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама