НОВИНИ


Михаил Константинов: Конфронтацията между президент и премиер е много вредна

9 4962 04.09.2019
Михаил Константинов: Конфронтацията между президент и премиер е много вредна
Михаил Константинов

Конфронтацията между президент и премиер е много вредна. Никой не я одобрява. Надявам се мъжете да намерят сили да я преодолеят. Това каза Михаил Константинов по БТВ.


Предстоящите избори ще са най-скъпите в българската история. Вдигна се възнаграждението на членовете  на СИК. Трябва да се привлекат грамотни хора. Грешки винаги ще има. Трябва да се плати достойно за този труд.

 

ЦИК взе решение материалите в столична община да се приемат на три места протоколите. Преди 4 години това доведе до катастрофата в зала „Арена Армеец“. Това беше срамна точка в българската история. Това вече няма да се повтори. Част от парите ще отидат за по-задълбочено обучение. МВР ще получи повече пари. Намираме се в повишена терористична опасност. Има откачалки, които вадят нож и почват да колят хората. Отпуснатите повече 20 млн. лв.  отиват за обработка на получените резултати. За обработка отиват малко над 3 млн. лв.

 

На места ще има пет вида гласуване. Не съм сигурен, че всички българи са готови за машинно гласуване. В Европа няма машинно гласуване. Само в половин Белгия. Вярно е, че има по-малко грешки при преброяването. Такива сложни избори като нашите местни няма как да има машинно гласуване. Искам борбата да е коректна. Да можем да се гледаме в очите след това.

 

Подстригвам се в кварталната подстригвачница при две много симпатични възрастни жени.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама