НАРОДЕН ГЛАС


Адв. Елена Гунчева: Топ-тупалката на ГЕРБ, Дариткова, атакува президента с готова декларация

18 14519 04.09.2019
Адв. Елена Гунчева: Топ-тупалката на ГЕРБ, Дариткова, атакува президента с готова декларация
Адв. Елена Гунчева

Оставам с усещането, че ГЕРБ още преди да чуят какво ще каже Президента Радев в Народното събрание, са си подготвили декларация, в която отново копи-пейст си твърдят едни и същи неща.


Нищо старо не са забравили, нищо ново не са научили. В пълен интелектуален и политически застой са. Топ-тупалката на ГЕРБ Дариткова незабавно след речта на Президента излезе да декларира от името на гербавите, че той, Президентът, поставял разделителни линии. Да се запознаел с програмата на ГЕРБ за управление, била публична. И вместо да вземе отношение по речта и по предстоящата сесия на Народното събрание, женицата се опита отново да опонира с нападки президентската институция.

 

Разделителната линия я постави ГЕРБ. Между мутрите, които ни управляват и народът, който е управляван. Точно това и подчерта генерал Радев – една малка група хора са превзели властта, като вместо в обществена, действат в лична икономическа изгода, за да трупат още повече власт. Като резултат, изчезват демокрация, свобода, просперитет и остава само мизерия и народ, който се унищожава.

 

Незнайно как Даринчето разтълкува, че Президентът отново лобира за определена партия, след като той изрично подчерта, че промяната не може да бъде резултат на един човек, група от хора или на политическа партия. Че трябва да се обединим като народ срещу шайката, превзела властта. Призова за граждански контрол и позиция в упражняването на власт. Как успяха гербавите да видят разделение и лобизъм, явно само техните последователи могат да си представят.

 

За пореден път Президентът ясно ни показа, че трябва да се обединим – целият народ, да има гражданско общество и контрол. Да не допускаме да се разделяме по личностен и партиен признак, когато държавата загива. Че промяната може и трябва да бъде в резултат на съзнанието и действията на целия български народ! Чуйте! Осмислете! Как по-ясно да ви го кажат.

 

Никой не може да обсебва борбата със статуквото и ГЕРБ. Само обединени, с единно българско гражданско съзнание, можем да се преборим с мафията и за бъдещето на България!

 

Елена Гунчева


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама