НОВИНИ


Проф. Антоанета Христова: За Манолова кметското място е трамплин за президент

15 5289 07.09.2019
Проф. Антоанета Христова: За Манолова кметското място е трамплин за президент
Проф. Антоанета Христова БГНЕС

”Мая Манолова ще се опита да използва за кметското място, ако спечели, за да се опита да расте в политиката и да се бори за президент примерно”. Това каза в пред bTV политическият анализатор проф. Антоанета Христова.


Тя коментира и предстоящите кметски избори: Битката за София ще бъде много трудна. И Йорданка Фандъкова, и Мая Манолова имат изявени качества. Фандъкова успява тихо да се справя с проблемите. Тя натрупа доста проблеми и въпроси, но не се крие да ги признае. Мая Манолова е един биткаджия още от времето в БСП. Сега тя тръгва на битка, в която ще бъде - Аз срещу другите. Профилът на Мая Манолова ме кара много да съжалявам, че тя напусна поста на омбудсман. За мен тя щеше да бъде много по-полезна там, отколкото като кмет на София, но ще видим.

 

За избора в София ще бъде важен политическият сблъсък. Тук говорим за критичността към ГЕРБ. Ако има голяма критичност към ГЕРБ, хората ще заложат на левия кандидат. Но към този момент, дали има такива критични хора и колко са те, никой не може да ви каже. Кампанията няма как да бъде позитивна, защото общият тон е негативен, добави проф. Христова.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама